Äntligen SEMESTER

Är så trött just nu så det känns som om att jag ska ramla ihop även sittandes. Att fira in semestern får jag nog vänta med tills jag piggnat till.. Idag får det bli väääldigt lugnt.

Dag 7

Nu håller jag på att göra mig iordning för sjunde dagen i rad på jobbet. När jag kommer hem ikväll är det seeeeeeeemester.

daisy.jpg Sunshine image by cheercrazyphotos 

Dag 6

Nu va sjätte dagen avklarad och jag börjar se framemot ledighet.. Det va en som va sjuk på jobbet idag så jag hann inte ta någon rast. Så det ska bli skönt att efter imorgon kunna få sova ut och inte behöva tänka på jobb. Längtar.

Citat

"Han visste priset på allt, men inte värdet på något."
                                    
                                                                                       (Oscar Wilde)

Backstreet´s back



Ett ord räcker :   KÄRLEK

Fåglar kan faktiskt flyga

Tog en liten promenad med Magnus ikväll med en avstickare till kritan för att plocka bigaråer.. Jag vet inte, men på något sätt fick det för sig att jag va dum.. Jag tycker det va de som va lite dumma :P ..Eller har jag fel? Såhär var det.. Bigaråerna som hängde längst ner var fågelätna så de gick och hämtade en stege för att ta de som var högre upp. Då kläcker jag kommentaren Ja, men fåglar kan ju flyga så de har säkert ätit däruppe oxå :P  Haha rätta mig om jag har fel, men visst va det de som va lite korkade då eller!?=)   Eller Kritans kommentar när vi går i trädgården.. Pekar på en gräsplätt och säger där har vi sått, men det har inte vuxit upp där än..En liten hint om att där ska vi inte gå liksom.. Vad händer? Magnus fortsätter gå och klampar rätt där han har sått(!)  Haha sköna snubbar det där.. Det slutade liksom inte där.. Sedan trampar han i hundskit.. Hehe, inget gick riktigt rätt. Men oj vilken träningsvärk jag kommer ha i magen efter vad jag skrattade åt hela situationen =)

                                                       BlueSky.jpg Birds. image by rvrb_

GYMGROSSISTEN

Wind Pant i gruppen <a href=/1/sv/artiklar/traningsklader/index.html>Träningskläder</a> > <a href=/1/sv/artiklar/traningsklader/gasp/index.html>GASP</a> > <a href=/1/sv/artiklar/traningsklader/gasp/byxor-2/index.html>Byxor</a> hos Gymgrossisten.com (220044-970-Sr)


Efter jobbet åkte jag, Magnus, David och Kritan ut till Gymgrossisten. Eller ja, först tog vi en tur till Proteinfabriken, men där såg det mest ut som någon hade rånat stället. Helt utplockat. Så blev snabbt att vända klackarna mot Överby och Gymgrossisten. Magnus gjorde där ett tappert försök att komma i ett par jeans. Men det va rätt kört.. Vi får köra några promenader till hehe.. Fast vad jag förstått är det seriös träning igen och mindre festande som gäller i höst så då lär inte kläderna passa ändå... Får bli Gbg-shopping istället för hans del! Jag däremot hittade ett snyggt träningslinne och ett par byxor i typ den här stilen. Varför har jag aldrig haft såna förut?? Sjukt sköna. Jag gillar inte att ha taigta byxor på mig när jag tränar. Luftigt och svalt. Ingen bomull här inte! 


Tre dagars jobb till sedan är det lite semester och Vänersborgsfestival som gäller=)


väck

Har jobbat klart och sitter i soffan och varvar ned..  Upp tidigt imorn för att jobba. Det verkar som fler fått lön idag än i fredags.. För ihelgen va det ändå rätt lugnt med folk. Idag har det varit maaaassor att göra. Sista tiden på jobbet idag kände jag mig helsnurrig. Så nu ska det faktiskt bli skönt att snart få nana lite.. John Blund e nog inte så långt borta..
sweetdreamsbaby.jpg Good Night image by cc2742

http://media.photobucket.com/   (där fann jag denna bilden, söt va?)

Jobb jobb jobb

Nu är jag trött. Jag vill va ledig. Sådana här dagar önskar jag att jag vore rik och inte behövde arbeta. Tänk om jag bara kunnat beställa en flygbiljett och dragit till solen idag, bara för att jag känner för det..

Jobb hela helgen

Har jobbat från 8-18.30. Dagen har gått sjuuukt fort. Men däremot har jag gjort två klantiga grejer idag.

Nr 1: När jag vaknade skulle jag skära upp lite gurka. Skar mig istället rätt i fingret så det blev ett jack in till benet i fingret eller vad man ska säga. Ganska djupt med andra ord :P Sedan fick jag gå plåstrad med sex eller sju plåster hela dagen. Blödde ganska kraftigt på morgonen. Ja så kan det gå när Marie är lite trött och tror hon ska skynda sig..

Nr 2: På vägen hem från jobbet ringer jag ett samtal. När jag kommer hem och har lagat mat börjar jag leta efter telefonen.. Hittar den inte.. Hade hämtat mammas bil på vägen hem från jobbet och tänkte att den ligger säkert där.. Går ner och letar i bilen. Hittar den inte. Sedan tänker jag att jag måste ut och köra tillbaka och se om mobilen ligger kvar där jag avslutade samtalet.. Men som tur var hittade jag mobilen på golvet i baksätet av bilen.

Nu på kvällen har jag haft besök av Linn och vi har suttit och tjötat och haft det jättemysigt. Nu ska jag snart sova. Borde väl egentligen redan sova. Blir jobb imorgon med.

Hoppas ni har en bra helg/semester!*


freeeeeeeak!

Sandra tyckte visst jag var lite störd som börjat nedräkningen till jul redan nu. Sanningen är faktiskt den att jag började nedräkningen dagen efter julafton egentligen.. Älskar alla förberedelser inför julen och självaste julafton. Sen brukar jag alltid känna mig alldeles tom. Då återgår allt till vardagen.

Nedräkningen har börjat



Idag är det fem månader kvar till julafton! Fastän att jag inte har haft hela min semester än börjar jag ju längta.. Ja jag vet att jag är konstig. Men å andra sidan sommaren är ju inte så mycket sommar just nu ändå. Igår var det riktigt höstväder hela dagen. Idag är det ju iaf lite bättre.  Bilden ovanför är tagen i mitt rum som jag hade hemmas hos min mamma för några år sedan. God Jul

Kvällen blev ju fin=)

Detta firade jag med att ta mig en promenad ihop med Fia. Härligt. Lånade med mig en film hem av henne oxå Heartbreak girl. Såg inte klart den..tyckte den va rätt händelselös? Ska ge den en ny chans. Löste även lite korsord under tiden så va ju iofs inte heelt fokuserad på filmen. Jag trivs med hur min kväll varit.

Regn och åter regn

 
Idag har det i princip regnat hela dagen. Det regnade iofs inte när jag gick till gymmet imorses.. Det va väl runt nio-tiden.. och det regnade inte heller när jag gick hem. Bara lite duggregn. Men sedan har det regnat konstant och mycket. Visst kan regn va mysigt, men idag hade jag gärna varit ute lite eftersom jag varit ledig.Tänk om man kunde legat och solat på Skräcklan. Tog  istället en tur ut till Överby, men va inte alls sugen på att kika i affärer så åkte hem nästan direkt. Sedan hörde Linn av sig så jag följde med henne, Tina och lilla Casper och Rikard och Fia till Nordfeldts på en mysig fika. Nu har jag nyss kommit hem och fixat mig lite mat. Ikväll ska jag ha en riktig myskväll. Bara vara själv och njuta av ledigheten=) Funderar på att kolla om det finns några bra filmer på Hemmakväll. Lite korsord ska det oxå bli! Riktigt njuter av bara tanken på hur mysigt det ska bli=) Idag känns som en riktigt bra dag.

Det känns som att jag alltid tvättar

Om jag går tillbaka i min bloggstatistik tycker jag det står typ jämt att jag tvättar. Inte för att jag tvättar särskilt ofta, men antagligen tar jag alltid upp det för jag tycker det är så tråååååkigt!

Dagen började iaf, med jobb. Började jobba klockan sju så blev upp vid sex så jag hann koka lite gröt och sådär innan jobbet. Dock hade jag inte orken att gå upp extra tidigt för att fixa riktig mat till lunchen som  jag gjorde igår.. Började iofs senare igår. Därför fick det bli mina berömda gurkmackor idag. Fast jag klagar inte för det är riktigt gott. Fast bra att äta riktig mat oxå. Efter jobbet skyndade jag mig bort till Sofia och tog med henne och Wilma på en promenad innan jag började tvätta. Vi har inte hunnit ses på jag vet inte hur länge så det va kul att det äntligen blev av. Sedan va det bara att skynda upp i lägenheten för att slänga ihop all tvätt och sätta igång. ATT jag avskyr mina trappor varje gång jag tvättar. Men jag hoppas i vilket fall ändå att jag snart hittar en lägenhet jag kan köpa. Vill ha en större lägenhet nu.
Hade ont i huvudet förut. Undra om det hängt åska i luften eller om jag bara va hungrig efter mina gurkmackor? För när jag ätit gick det över.. Blev nyss en kvällspromenad oxå. Kände jag behövde lite luft. Och nu hamna jag här för att redogöra min dag haha.. Känns som en lagom rolig dag va?!.. Kanske inte..men känner mig duktig som fått gjort tvätten som är bland det tråkigaste jag vet.

Lekt med Bimbo idag

Imorses när jag vaknade lagade jag mat till jobbet så jag slapp leva på gurkmackor! Sedan gick jag till gymmet och körde ett härligt benpass. Me like! Finns inget bättre än att börja dagen med att träna. Då blir man genast på gott humör. Även om just benpasset kanske inte är min favorit. Men sjukt skönt. Efter träningen blev det att fixa sig för jobbet och dra dit. Efter det åkte jag till Bimbo i Trollhättan=) Helt underbart att få sitta och tjöta och bara vara.. Fast ah... Emelie fick ju faktiskt jobba lite.. Hon klippte mitt hår och det blev så fint så! Nu ska jag snart sova så jag orkar med jobbet imorn! Hoppas ni haft en bra dag!

P.S. I LOVE YOU

Såg den filmen igår. Den va inte dålig, men absolut inte så bra som flera av mina vänner sagt. Jag blev faktiskt lite irriterad över att killen i filmen typ styr hennes liv även efter han dött.. Och helt ärligt tycker jag inte de verkade särskilt lyckliga av det man såg på tillbakablickarna.. Kändes mest som de bråkade. Det de hade var kemin? Den där som gör att man väljer fel person trots att man vet att man är helt fel för varandra.. Finns ju inget bättre än att känna den där starka känslan till någon annan. Det slår gnistor om en när man är med varandra och allt är bra. Men det betyder ju trots allt inte att man är rätt för varann. Ibland krävs det mer.. Eller är det bara jag som är kräsen?


Idag är idag

Äh, jag vet inte om jag orkar uppdatera så mycket om veckan. Men det har varit en kanonhelg. Synd att jag inte orkade med Fallens igår bara:( Däckade väl runt nio eller nåt! Därav vaknade jag vid typ sex imorses jättepigg. Jag tvingade mig att somna om. Vaknade igen vid kvart över åtta. Då insåg jag att det inte var någon idé att försöka sova mer. Va inte ett dugg trött. Fick tagit tag i städningen som jag lovat mig själv att göra i princip varje dag denna veckan. Men just nu har jag inte haft någon lust. Dels är det nog för jag inte känner för att greja alls med denna lägenheten mer. Letar efter en ny, men just nu verkar det dåligt med lägenheter. Men imorses fick jag ett ryck iaf och tog tag i städningen.

Idag har jag inte känt för att direkt umgås med någon. Bara ha kvalitetstid med mig själv=) Tog en tur ut till Överby och kikade. Jag hittade en skitsnygg tröja som jag köpte. Hade väl kanske egentligen inte råd. Men jag var bara tvungen. Stadium är fan farligt för min plånbok. Köper nästan alltid något när jag går in där:P Jag är ju ingen modeslav utan gillar lite mer sportigt så Stadium e kanon då. Och ja ni kan ju gissa vilken färg tröjan var i oxå............................ självklart rosa.

Nu måste jag snart ha nya träningskläder oxå. Någon som kan tipsa om någon bra butik förutom Stadium då;)

Förlåt min dåliga uppdatering

Ska försöka göra ett ordentligt uppdaterande imorgon. Idag är jag seg. Var på fallens igår. Mycket folk och skoj=)


gubbar på gym

Jag blir så trött på dessa gubbar som tränar på gym och tränat länge och tror att de har rätt att lägga sig i ens träning. vare sig det är för att tala om att det man gör är bra eller för att ge tips. ETT: jag tränar för min egen skull, sluta kolla på min träning! TVÅ: vill jag ha tips frågar jag. 

Va bara i början jag råkade ut för det på gymmet, men nu har det börjat en ny snubbe på gymmet som tydligen inte heller fattat att folk som tränar på ett obemannat gym inte är intresserad av någon instruktör! Isåfall anlitar jag en PT eller frågar mina vänner.

rastlös

Kom precis hem från jobbet och känner mig rastlös.. ja jag vet det är inte ovanligt när det gäller mig.. Men får ta och göra något åt det. Och jag vet precis vad..................... träna såklart=)


Längtar tillbaka till Falkenberg

Jag vill ha semester. Jag vill va ledig. Jag vill vara borta från Vänersborg och vardagen. Jag vill göra något som bryter alla invanda rutiner. Veckan i Falkenberg var det bästa på mycket länge.


Känns långt till helgen

Kan nog inte längta mer efter helg än vad jag gör nu. Tror det är för jag behöver lite semester. Kom i säng i någorlunda tid igår ändå iaf.. Helgen har varit kanon. Jobb hela lördagen, sedan fest här och sen utgång. Precis som jag nämnde igår=)  Igår blev det promenad och sedan filmtajm på kvällen. Mysigt och riktigt rolig film=) . Dumpad hette den? Inte sett den? Har du bra humor så se den.

Dagen efter

Var ska jag börja?=) Var en kanonkväll. Hade så jävla kul. Det var tråkigt att tjejerna bangade. Tyvärr va det ju inte första gången. Men två tjejer hakade på iaf. Tack Madde och Susanne va riktigt riktigt kul=) Grabbar brukar faktiskt va lättare att få med sig ut så även denna gången. Va ett tag sen det var förfest här och det brukar inte gå på sommaren eftersom det blir så varmt här. Men igår va det ju rena höstvädret så det gick kanon. Krypavstånd till krogen. Det gillar jag=)

Jag hade jobbat tio timmar innan party, men jag är inte den som kastar in handduken ändå. På sommaren är jag av någon anledning festprinsessa nr 1 ;) Man blir mer sugen då. Synd bara att det inte va grillväder innan. Finns få grejer som slår grillad mat=) Men det lär nog bli fler gånger med chans till grillat!

Ute på TG va det riktigt mycket folk ute (?) tror jag iaf. Kul. Varmt va det i vilket fall. Fan vilken kul kväll det var. Lyckad förfest och lyckad utekväll. Tack för en kanonkväll=)




blogga efter party?

kvällen blev verkligen kanon. ska nog egentligen inte försöka blogga nu. men vill ändå säga tack för ikväll:D


crossword

Jag har kommit in i en period då jag löser mycket korsord. Eller försöker iaf=) Tycker det är riktigt kul!

Blev även en kvällspromenad innan med Magnus i det härliga regnet. Finns inget dåligt väder som sagt... Men både byxor o skor va helt pisseblöta efter promenaden. Då va det gott att ställa sig i en varm dusch. Fast hade hellre badat. Men har man inte badkar så e det svårt.. så man får ta vad som finns tillgängligt.. I min nästa lägenhet är det ett krav med badkar och balkong!

tvääääääääääättar

Åh vad det är tråkigt att tvätta. Vill någon byta med mig eller kanske ta tvätten åt mig istället?

Vädurar är störda?

Haha, ja det verkar inte bättre.. Inte om man ska tro mig och en kille på gymmet som är precis lika störd som mig.. Och ja vi är lika dumma som tränar oavsett väder och vind. Vi va typ de enda som tränade när det var som varmast. I ur och skur. Men är man freak så är man! Men tävlingen vem som är brunast vann jag.. Tyvärr börjar ju färgen försvinna nu när solen försvunnit. Men bara vetskapen om att jag vann räcker=)

Finns inget dåligt väder..

Idag blir det nog ingen promenad, inte på morgonen iaf. Typiskt svenskt sommarväder. Regnar:P
Tar mig en tur till gymmet istället. FInns inget dåligt väder, bara dålig inställning;)


Jobbat

Hemkommen från jobbet. Jag som hade ansvaret och det flöt på bra idag med. Jag gillar att få "chefa". Det är kul när man känner att man kan det man gör! Blir ju några kronor extra i plånboken då med:)

Hittade en gammal bild som http://bobbilobb.blogg.se/ tagit för ett par somrar sedan nere på Skräcklan. Mysigt när man lyckas samla ihop så många o grilla lite! Hade varit kul om vi kunde lyckas med det i år med. Himla mysigt hemma hos Maggan förra helgen iaf. Då va vi ett härligt gäng=)



Finns få ställen som är vackrare än Skräcklan på sommaren

tränat

hinner inte skriva så mycket nu. precis varit o tränat o nu kastat i mig lite mat. iväg o jobba nu:P

Tack för tipsen!

Har fått en hel del tips om olika bloggar som jag ska ta en kik på senare=)

Igår va det jag som hade ansvaret på jobbet. Det flöt på bra. Det känns kul när man har koll på det man gör. Igår fick jag förresten ett annat erbjudande om ett jobb som jag ska testa på. Ska bli spännande. Utöver mitt vanliga jobb. Berättar mer efteråt! Haha snart jobbar man väl jämt.. Ingen tid för något annat. Nä så får det inte bli. Men det är kul att testa på något nytt! Vidga sina kontakter lite.


Jag gillar bloggar

Jag tycker det är kul att läsa andras bloggar. Personliga bloggar. Det är intressant att få komma in i andra människors världar. Hur de lever sina liv. Mest intressant är ju självklart att läsa mina vänners bloggar. Men en person som formulerar sig bra och intressant är alltid spännande. Det blir som en dramaserie på nätet typ. Så känner du någon som har en intressant blogg eller har du en blogg som du vill jag ska läsa så tipsa mig!

within temptation- ice queen

Den låten får mig fortfarande att rysa. Helt underbar


Jag är Serena

Gjorde ett test på gossip girls-hemsida. Och här är resultatet:

KaraktärsbildDu är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

Haha, vilka bilder.

Vilka bilder mina kära vänner lägger ut på facebook. Tur man är en sådan fotomodell..NOT. Är det något jag insett är det att kameran inte gillar mig:P  För jag ser alltid helt mongo ut. Här ska ni iaf få se en mysig bild på mig och min underbara Bimbo. Hon är så fin så=)


orkade tillslut=)

Efter mer vila och ännu mer mat orkade jag tillslut ta mig iväg till gymmet. Det gick helt ok med träningen oxå=) Sedan fick jag några tröjor av de i styrelsen. Jag har redan några innan som jag köpt. Men nu skulle de göra sig av med dem så då fick jag dem gratis=) Det tackar man ju inte nej till! Hoppas de nya tröjorna kommer bli snyggare. Det kommer de garanterat bli! Då ska jag köpa av de nya modellerna oxå. Måste ju göra lite reklam för Vänersborgs kanske Sveriges bästa gym. Iaf om man gillar att styrketräna och sköta sitt. Det är ju obemannat och det är enbart gym, inga pass o sånt där..

Jag trivs, men

Jag har börjat känna mig rastlös. Jag trivs verkligen kanon på mitt jobb. Men samtidigt skulle jag nog vilja komma bort härifrån. Eller har det bara att göra med att det var så skönt med semester? Vill så mycket just nu.

tröööööööööötter

Haha jag har inte tagit mig iväg till gymmet ännu. Somnade precis efter jag skrivit inlägget.. Är nog lite(?) trött idag.. ska försöka ge det en chans till senare. annars får jag hoppa över det idag!

Back to work again

Nu har jag kommit hem från första dagen på jobbet efter semestern. Har sovit jättedåligt inatt. Dels va det jättevarmt och sen satt jag uppe alldeles för sent när jag skulle upp tidigt. Så en viss del i det är ju mitt eget fel. Tänkte ta mig bort till gymmet och se om jag orkar träna lite nu! Det får gå som det går.. Gott att komma dit i vilket fall. Det va bra på jobbet, men jag längtar efter mer semester nu. Känner mest bara för att inte göra någonting och inte ha några krav just nu.


Mysväder

Idag är det riktigt mysväder! Har varit nere på gymmet och kört ett pass. Va rätt trött. Men tog mig en välbehövlig sovmorgon imorses. Har varit som en bastu i lägenheten inatt. Va nog uppe och duschade fyra(?!) gånger inatt. Liiite får jag faktiskt skylla mig själv för jag hade tänt ljus inatt. Ja jag vet att ni tycker jag är knäpp, men jag tycker ju bara det är såå mysigt. Kan inte hjälpa det. så det var värt det. Har man blivit gammal när man tycker det kan va mysigt att gå till Pråmen och dricka lite vin bara för sällskapet och inte bara för att bli full? Skönt va det iaf att inte hela dagen va bortkastad så man kunde träna ändå. Och speciellt idag när det e lite svalare ute. Eller så är det inte vuxenpoäng utan bara en abstinens efter träning? Fast igår hade jag faktiskt inte en tanke på att träna idag. Så det va nog snarare det andra denna gången iaf.. Haha jag har en diskussion med mig själv är. Kul för er lixom:P



Denna bilden är tagen av min morbror Leif under min mammas 50-års kalas i Stenungsund i fredags.
På bilden är min mammas barndomskompis Lena, Mamma och jag med ryggen mot kameran. Bildbevis på att jag fick lite färg under veckan som gått=)  Häääärligt. I bakgrunden ser man den fina altanen som min mosters man och hans svärson byggt. Visst är den fin?! Jag har varit dålig på att besöka dem för jag hade inte sett den innan i fredags och det va ett tag sen den blev klar. Kanske dyker upp mer bilder från kalaset och veckan i Falkenberg. Håll ögonen öppna;)

Sista semesterdagen

Vaknade med sämre väder idag. Idag är min sista semesterdag. Ska ha mer senare i sommar. Kan verkligen inte klaga på vädret på min semester. Har haft en toppenvecka. Inte tänkt på något utan bara njutit och varit. Underbart.

Jag hade lite hjärnspöken förra veckan. De finns väl kanske kvar, men samtidigt vet jag att det inte är bra för mig. Så veckan i Falkenberg har ändå gjort att det är skönt att kunna koppla bort dem. Jag vet ju ändå vad som är bäst för mig om jag tänker realistiskt! I have to move on=) A new beginning! Ska se om jag kanske kan få upp några bilder från semestern här.

Pråmen

Kvällen började hemma hos maggan med lite mys med tjejorna och lite vin. Sedan fortsatte vi in till stan till pråmen. Första gången i år jag var där. Det är så härligt därnere. Riktigt mysigt. Heelt fullt. Hela Vänersborg va nog där ikväll;) Nu sitter jag och löser lite korsord och ser en film. Kan kvällen sluta bättre?


Ny bikini

Va ju tvungen att handla lite mat att fylla upp kylen med, och skulle bara in och kolla lite snabbt på Sibahuset.. Men jaa.. det blev en ny bikini oxå hehe.. men eftersom jag inte har det lättaste att hitta bikinisar i min storlek så måste jag ju slå till när det fanns en som var fin=) Ett bra köp med andra ord. Sedan ville jag ju inviga bikinin så gick ner till Skräcklan här i Vänersborg. På vägen sprang jag på David så jag fick lite sällskap=) Men sen verkade det komma lite oroväckande moln så då pallra vi oss där ifrån. Men jag hann iaf bada!=) Nu får vi se vart den här kvällen bär av...


I natt

Kom hem från en heelt underbar semestervecka på Skrea i Falkenberg inatt. Har haft det heelt fantastiskt. Har aldrig tidigare varit där och trodde inte sådana platser existerade i Sverige. Det kändes som man var utomlands. Inte bara för att det varit varmt för det har det ju varit i hela Sverige antar jag!? Men miljön va som man gick på en strand i Spanien eller något. Kunde inte haft det bättre. Igår firade vi mammas 50-års dag hemma hos min moster i Stenungsund. De hade ordnat allt så fint och bra. Tack för att ni ordnade allt så bra! Det var uppskattat av alla=) Även mammas bror och hans fru hjälpte till att fixa och ordna. Tack till er oxå=) Vet ju ni följer min blogg, så hälsar o tackar via bloggen!

Sammanfattning, veckan har varit kanon. Men det var ändå skönt att komma hem och sova i min egen säng inatt.

RSS 2.0