vill inte skriva..

..då blir det så verkligt. Morfar är döende nu.. igår hade mamma varit där, o då hade han varit kapabel att prata, idag när hon va där va han jättedålig.. det kan hända närsomhelst nu.. finner inte ord..

trött..

sjätte arbetsdagen idag. idag har jag ansvaret. får hoppas det är lite lugnare idag än igår.
tänkte försöka träna lite innan..

Bloooooooooogg

Har blivit bättre på att uppdatera. Men behöver verkligen hjälp av någon att styla bloggen så den ser roligare ut.. Och hjälp med att lägga in bilder. En blogg är roligare med bilder.. Kanske borde skaffa mig en ny kamera oxå.. Något tips på en bra billig kamera så tipsa mig gärna?! Jag har noll koll på sånt där.. Löning idag då.. För mig och alla de andra som inte fick i fredags.. Blir nog endel att göra på jobbet ikväll då. Brukar va mycket på måndagar annars oxå.. Tror de flesta veckohandlar då..?

Tidig söndag

Har förberett maten inför dagens arbete. En kycklingsallad. Känner mig duktig att jag lagat lite mat istället för att bara slänga ihop ett par smörgåsar.. Det mättar ju mer oxå.. Tar ju egentligen inte så lång tid heller..

Va helt slut igår efter gårdagens jobb.Blev bara lite tv i soffan med en vän. Verkar varit väldigt gott väder igår. Missade det eftersom jag jobbade hela dagen. Idag blir det ännu en heldag på jobbet. Börjar dock lite senare, så tänkte skynda mig ut på en liten promenad nu. Skriver lite mer ikväll om jag orkar=)

Promenad

Härlig promenad, i härligt väder. tack för sällskapet=)

Är det så?

Mycket som händer eller egentligen händer det inte så mycket nytt mer än inombords.. Det snurrar och jag funderar. Men det känns som bra grubbel.. det känns som jag är påväg.. en resa för min själ..

kanske fortsätter mitt filosoferande här lite senare.. ska ut på en promenad nu.har fått promenad-sällskap!
Himla trevligt=)

Trötter

Kom hem från jobbet för en stund sedan.. Nu är jag trött. Det har varit mycket att göra. Men det är kul=)
Ska snart sova lite för börjar tidigt imorgon. Har bytt pass med en kollega som skulle till Ullared imorgon.
Undra om jag kommer hinna se solen något ihelgen?=) Jobbar hela helgen. Jaja, man blir piggare och gladare av den även om man är inne! Nu ska Marie snart nana.. Sov gott allesammans.

Vilken förändring

Träffade Emil och hans tjej utanför Kvantum igår på kvällen. Då sa han att när han började på jobbet för ett år sedan så va jag ute varje helg. Och nu är jag totalt tvärtom går aldrig ut och festar.. haha.. rätt sjukt egentligen.. Tappade helt sugen i vintras..  Partyprinsessan har lugnat ner sig.. Hm, kanske dax att ändra på det nu när sommaren kommer.. ?börjar faktiskt bli lite sugen igen. Det känns skönt att inte vara så off längre iaf=) Lagom kanske är bäst?=)  Fast lagom vet jag nog inte vad det är egentligen..Gör jag något så gör jag det alltid till MAX. på gott och ont..


Varje dag är chansen till början på något nytt

!

mycket som snuRrar

fast jag tror det är bra. bra att hjärnan får gå lite på högvarv.
våren är här och mycket nytt är på väg att hända.. har det på känn.
mycket som spelade roll förut bryr jag mig inte så mycket om och tvärtom...

perfekt dag

först jobba några timmar, sedan till mitt favvoställe.....dvs gymmet=) min frizon!
efter det ägnade jag eftermiddagen åt mindre roliga tvätta. men det va inte så farligt tråkigt ändå.. gott att vila sig lite mellan tvättarna.. för ovanlighetens skull:P är väl inte min starka sida att varva ner kanske..  när tvättarna va klara åkte jag ut till överby en sväng.. skulle hitta träningsbyxor hade jag tänkt.. men blev en tröja istället..o lite matshopping hos konkurrenten... övervägde att ta mig till sportlife, men kände mer för en promenad, så tog mig en promenad o fick med mig lite sällskap. det va riktigt härligt=)  så kort och gott det har varit en kanondag!


vem är anonym som skrev ett inlägg?


Måndag

Har varit och tränat. Är ledig idag. Helgen blev jobb på lördagen, skulle egentligen varit ledig. Men fick hoppa in eftersom en kollega blivit sjuk. Fast det gjorde mig inget, hade ändå inget bättre för mig=) Igår va jag o träna, blev även en tur upp till skidstugan och promenera. Vad skönt det är att komma ut i skogen o rensa tankarna.. Underbart.

Är lite sugen på att göra något snart, typ en ny Ålandskryssning eller så.. (dock inte samtidigt som de filmar för Färjan på kanal 5) Vill ju helst inte visas på tv.. och absolut inte på bästa sändningstid haha.. Någon som är sugen på att hitta på något liknande, så säg gärna till..




 


Bodypump

Idag lyckades äntligen Cina få med mig på pumpen. Det va riktigt kul faktiskt. Det var mer uthållighet än styrka. Och mina muskler behöver mer uthållighet för styrkan får jag i gymmet. Så nu lär jag följa med Cina o Amanda fler gånger=) Måste se till att utnyttja mitt gymkort på SportLife. Känns onödigt att ha två gymkort om man inte utnyttjar båda.. Känns skönt att vara sådär lagom trött nu som man blir när man tränat lite senare.. Då sover jag gott sen..

Påsken e över..

Påskhelgen började med att jag slutade jobba på fredagen o gick hem o sov. Va nog trött för sov i fjorton timmar..
Helgen har mest gått i lugnets tecken. Umgåtts med släkt o familj. Vi va hemma o fixade hos morfar i söndags..då var han riktigt dålig.. senare på kvällen ringde en sköterska till mamma o ville skicka in honom.. så nu ligger han inne igen.. han äter ju inte ens längre...

Igår firade vi mig lite hemma hos mamma.. tack för allt fint=) och tack för att ni är så underbara. Älskar er.
Senare lånade jag mammas bil o bara körde runt. Tycker verkligen om att köra bil. Underbart.

Idag va jag tillbaka på jobbet. Härligt. Men jag är rätt trött nu.
Nu blir det datorn en stund och sedan sova. jobbar tidigt imorgon.

Gammal..

Ja nu är man snart ännu ett år äldre... Känns varken eller om jag ska vara ärlig=)

Våren va här på riktigt ihelgen oxå och då lyckades Marie åka på en förkylning. Tränade första dagen sedan i onsdags idag. Va riktigt skönt!!! Jobb imorgon o sedan lite födelsedagsmys i väntan på helgens riktiga firande med tårta o så...

Idag har det varit RIKTIG vår

Tränade, jobbade och sen promenad med Sofia o Wilma. Skönt. Synd bara att jag inte hunnit vara ute mer i det fina vårvädret.. Kände doften av grillat när vi promenerade. Det är något jag älskar med sommaren. Hoppas det blir mycket grillning och fint väder.

RSS 2.0