tröstshopping

Hade lite tråkigt så åkte ut till överby och tröstshoppade lite. Hittade en söt påskskål och en ny bh. Fick för mig att jag skulle köpa en ring, men hittade dock ingen som jag blev kär i.. Sedan sprang jag på Sandra o Petra på maxi. Kul=) Sandra vi MÅSTE ta tag i den där fikan haha;) Tog en omväg hem o körde genom Vargön.. Va inget liv på byn idag inte..


Måndag

Ledig idag, tog en härlig sovmorgon. Sedan blev det gymmet. Vi va bara tre stycken på gymmet, det hör faktiskt till ovanligheterna nuförtiden.. Förr när jag började där var man ofta ensam på förmiddagarna..  Det enda som jag egentligen inte vill lämna i Vänersborg är gymmet. Svårt att hitta ett så bra gym någon annanstans.. Haha det blev ett träningsinlägg.. Men ni som känner mig vet ju hur mycket den betyder för mig.. Den helar kropp o själ.


Hur lägger man in bilder ?


Det var den våren det..

Hm.. jag ska inte säga att det är vår.. för när jag vaknade nu såg jag att det kommit snö inatt.. Det hade gjort mig jätteglad i DECEMBER =) Nu längtar jag efter värme o lite solljus som piggar upp! Tog mig visst en liten sovmorgon idag..hade egentligen tänkt gå upp tidigare.. Varför vet jag egentligen inte eftersom jag är ledig=) Men jag skyller på snön att det inte blev så. Får snart ta tag i den här dagen, träna lite!


Män som hatar Kvinnor

Tillbaka från bion med mamma. Bästa svenska filmen på mycket länge. Har du inte sett den? Se den!!
När jag ändå pratar starka svenska filmer, så måste du se När mörkret faller..

Bio

Ska på bio nu..


Soligt och jag är ledig..

Vaknade ganska tidigt åt frukost o tog bussen till Vargön. Städade hos morfar, han kommer hem från sjukan imorn.. Får se hur det kommer gå.. Tur att han fått mer insatser av hemtjänsten.. När jag var klar tänkte jag att jag skulle suttit o solat i trädgården, men det va uppenbarligen inte riktigt så fint väder som jag hade hoppats=) solen sken, men vindarna värmde inte precis :P  Fick bli en härligt uppfriskande promenad in till stan igen. Gott. Det är vår ute idag! Snälla stanna den här gången!!!


Att blogga eller inte blogga..

Jag trodde aldrig jag skulle skaffa en blogg, men nu har jag visst gjort det.. Vad som kommer hända återstår att se=) Men jag ska ge det en chans. Kanske bor en riktig bloggare inom mig;)
Välkommen hit i alla fall!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0