känner så mycket

jag vet inte vad det är. men jag tar verkligen tillvara på den känslan som finns inom mig idag. en slags frihet. det som jag haft lite grubbler(ier) över det senaste har jag väl egentligen rett ut i min hjärna nu. kanske bara behövde de där tårarna igår. även om det inte va av den orsaken jag grät. men det blev kanske bara för mycket. Efteråt kändes allt bara så mycket bättre iaf. skönt. sedan har jag nog varit trött det senaste. så bara det att jag kan slappna av över att jag är lite ledig nu påverkar säkert oxå min tillfredställelse=) fan vad jag känner mig bra idag. den känslan ska jag verkligen suga i mig massor av medan den känslan sitter i mig.

solat

Vad underbart det är med sommar. Även om min favorittid alltid är julen;) Men idag har jag legat vid vattnet och bara njutit. Det är så avkopplande att lyssna på ljudet från vågorna. Man blir lugn. Vattnet har ju även hunnit värmas upp. Wunderbar=) Varför kan inte alla dagar vara såhär fantastiska?

Jag är så glad

Shit alltså, saker och ting kanske går min väg ändå.. Igår hände det lite grejer som gjorde mig ledsen. Jag grät. Men det är inget jag vill ta upp här. Det berör bara de det berör.. Det gjorde bara så fruktansvärt ont..  Men idag när jag vaknade, dels hade jag drömt världens roligaste dröm. Det var som en film. Haha, jag måste skriva ner det jag drömde, det hade blivit världens roligaste komedi. Man kanske skulle skicka den idén till Josef Fares så kunde han göra en grymt rolig komedi av det.. Oslagbart. Sedan har det hänt en annan sak idag som jag länge drömt om, som kanske äntligen löser sig. Jag hoppas på detta=)


Michael Jackson är död

Jag vet egentligen inte om jag är särskilt förvånad. Det känns bara tragiskt. Här är en människa som alltid levt med media runt sig och som verkligen tagit skada av det. Eller ja, vem skulle inte gjort det? Jag skulle aldrig vilja leva ett liv med kameror i nyllet vart man än gick.. Jag tycker synd om honom.



Fan jag är trött på att alla dör.. Det får mig att tänka på att man ibland är en feg jävel som inte alltid tar det där steget som man vill göra..  Att man är rädd för vad som ska hända om man skulle göra det.. Det som kan hända är ju att det känns som ett misslyckande.. Men då vet man ju åtminstone..


Semester =)



Nu hoppas jag på sol hela min ledighet! Skönt att äntligen få lite ledigt. Kanske man äntligen kan få lite färg. Har ju jobbat hela tiden när det varit fint väder hittills.. Fan vad underbart att va ledig! Detta behöver jag verkligen just nu.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och varva ner. Det är jag värd=)

Back to work

Idag är sista dagen att jobba innan semestern. Gött. Ska iofs bara va ledig nästa vecka. Men känns ändå härligt. Har ju lite mer semester senare i sommar! Till helgen åker vi iväg för att fira mammas femtioårsdag!Är borta några dar, för att sedan fira med kalas med släkten.

Idag blir det nog lugnt på jobbet. Såg en bild som min vän Linda tagit från Nettos nya butik här i Vänersborg. Så alla kunder lär ju va där idag. Får väl hoppas på inte alltför stor konkurrens för vår butik framöver.



Bilden är tagen av bloggerskan http://lindasasvari.blogspot.com/

Ha en underbar dag allihopa!


Jag kan inte släppa den här tanken..

Tänk om?

Halva tiden har gått sedan jul




Nu är det bara sex månader till julafton. Kalla mig knäpp, men de som känner mig vet att julen och julafton är den viktigaste tiden för mig på hela året. Älskar ju alla förberedelser inför julen och själva julafton när man myser med familjen. Man ska skippa all stress och press och göra det man själv vill, det är då man får den där julen som man alltid drömt om. Vill man inte flänga och fara runt, skit i det!  Korsstygnet med julmotivet på i bakgrunden på bilden gjorde jag till mamma när jag gick i högstadiet. Fint va? Bilden är förresten tagen i mammas lägenhet oxå. Den där krubban har jag och mina syskon lekt med mycket när vi va små=)  GOD JUL!


Idag har jag haft mitt körkort i 6 år



Tänk vad fort det går. Fast samtidigt känns det som en evighet sedan jag var 18 år och fick mitt körkort. Wierd. Fast å andra sidan har jag nog förändrats en hel del sedan dess. Så det har nog ändå hänt en hel del på sex år. Jag har andra värderingar och uppfattningar om hur jag vill leva mitt liv. Och jag bryr mig mer om andra saker än vad jag gjorde då. Och jag bryr mig mindre om vissa saker eller inte alls längre.. Känns rätt skönt ändå, att man insett vissa saker. Fast samtidigt kan man blir frustrerad över att man inte visste vissa saker som man idag vet. Fast det är väl det som är livet? Att man ska lära av sina misstag o felsteg.. Frågan är bara om man verkligen lär sig? Eller ja vissa saker lär man sig nog. Men ibland tror  jag att vissa grejer är man nog dömt att göra misstag inom over and over again... Fast man är ju inte mer än människa.. Haha, nu snöar Marie in här på lite för mycket djup..  Men hade  vi människor inte varit så korkade att vi gjorde samma misstag igen, så hade ju inte världen sett ut som den gör. Alla krig som startas gång på gång, bevisar ju att vi inte lär av historien..

Haha tanken var att detta inlägg skulle handla om mitt körkort. Men som vanligt glömmer jag vad jag började prata om och hamnar på sidospår!Då kan jag ju passa på att fråga om en sak jag funderade på tidigare idag.. Kan man "koka" och "steka" ägg i micron eller vad skulle hända om man gör det? Exploderar ägget om man kokar det? Och vad händer om man knäcker ett ägg och försöker värma det tills det typ är stekt?


Träna och nu jobb


Ja jag vet det är lite konstigt att gå in på gymmet och svettas när det är varmt och fint väder ute. Men jag hade ändå inte gått ut och lagt mig o solat nu innan jobbet, hade inte haft ro till det när man vet man måste in sedan.. Sedan trivs jag ju bra på gymmet så. Vaknade imorse och kände mig inte alls tipp topp.. Riktigt down dag.. Ibland vill man bara inte vakna. Men nu när jag tränat känns allt bra mycket bättre iaf.  Även om jag haft bättre dagar.. Någon E-type blir det inte för mig idag iaf, jobbar ju som sagt. Men för er som är lediga tycker jag ni ska ta chansen och se honom när det ändå händer något i den här hålan! Han ska spela där nere vid seglarklubben. Är ju JSM i segling därnere.

Nä nu får jag plocka ihop mina grejer och pallra mig iväg till jobbet.

Åland



Vill göra en ny resa till Åland. Någon som är sugen?

Kanonväder med E-type


Ture hörde av sig efter jag ätit så vi tog en liten promenad nere vid Skräcklan. Mysigt. Varmt. Första riktiga sommardagen känns det som det varit idag. Och när vi kom till fisketorget satte vi oss på en parkbänk och kikade på den stora båten som ligger inne. Något stadsvapen eller nåt sånt hehe. vet inte vad den heter. Men riktigt fin=) När vi satt där gick E-type  i egen hög person förbi! Han ska ju spela här i Vänersborg imorgon. Jag såg han inte direkt men Ture heja så glatt på honom. Sen stannade han oxå och kikade på den fina båten/skeppet.. Hehe, ja det va dagens kändisskvaller det:P


Annandag midsommar

Egentligen varför finns det inte annandag midsommar? tanken slog mig förut när jag va ute o promenera en sväng i det fina vädret.. hm, ja jag vet att jag funderar på kanske onödiga saker.. Men sådan är jag=) Tur man inte grubblar över större saker haha.

Hade tid hos läkaren kl 15.00, va därifrån 15.05.. Läkare måste ha jävligt bra timlön. 300 spänn för fem min arbete. Gott att ha det gjort iaf. Ingen hörselkontroll eller något sådant idag, så då gick det fort! Va inne på blodcentralen efteråt. Funderar på att bli blodgivare.. Eller ja.. Det har jag funderat på länge..Man kanske skulle ta tag i det oxå!? Jag gillar ju sjukhusmiljön och när de sticker en i armen o sådär.. Jag vet att jag är lite knäpp. Jag tror det va därför jag ville jobba i vården. Men sedan insåg jag nog att det va roligare att själv bli stucken än att själv sticka andra :P

and it all coming back to me now...........


Läkaren = ledig idag

I eftermiddag ska jag ut till NÄL på rutinkontroll. Nu har de ju iaf hittat mig igen. De höll ju på att gå heeelt knas för jag varit "bortglömd" i ett par år.. Trumhinnan hade ju kunnat gå sönder. Kul. Bara för att de har dåliga rutiner på NÄL. Jag fick ju själv ringa och undra när jag skulle komma dit egentligen. Sedan när jag väl fick en kallelse..eller vänta.................. när jag skulle fått en tid GLÖMDE de skicka ut en kallelse. Däremot damp det ner en räkning att jag skulle betala för uteblivet besök.. Haha, det är så sjukvården försöker tjäna pengar eller? Låtsas att de kallat dit en och sen skicka räkningar;)  Men nu står jag på VIP-listan som min dr så fint kallade det haha.. Jaja, kul att va VIP någonstans;) Så nu ska det förhoppningsvis inte bli mer strul!

Efter det tänkte jag faktiskt ta en tur ut till Överby, kom på att jag glömde kolla på ett par saker igår när jag va där.. Lika bra att passa på när man ändå har en bil=)

Nä, nu ska jag träna en sväng! Have fun! Hörs kanske senare..



" De dårskaper man ångrar mest är de man inte begick när man hade tillfälle"  (Helen Rowland)

Nya skor

Dagen började med lite träning. Somnade tidigt igår så va uppe med tuppen idag. Gott att va hemma o kunna träna igen=) Sedan bar det ut till överby. Skulle köpa skor. Och för en gång skull hitta jag det jag letade efter, plus några ljusstakar. Jag har nog alldeles för många värmeljusstakar egentligen. Men jag älskar ju tända ljus. Tänder ju ljus även när det är som varmast på sommaren. Me like!   Sedan bar det av till Italia med underbara Sofia. Så mysigt så. Fast jag tycker nog inte deras pizzor är lika goda längre tyvärr.. Har alltid älskat dem. Men nu har de börjat med tjocka bottnar. Det gillar vi inte.. Så nu får det nog bli att köpa pizza från annat ställe.. Men det va en mysig stund där ändå ihop med gumman=)

Måste komma på vad jag ska ge mamma i födelsedagspresent. Vad ger man någon som fyller femtio? Det ska va något som hon kommer minnas. Kom gärna med tips. Men jag tror faktiskt jag vet vad det ska bli på ett ungefär iaf..


Jag vill göra något annat

Jag känner för någon slags förändring. Vad vet jag inte=) Trivs ju bra med jobbet och sådär, men det känns som jag vill ha någon slags kick. Något nytt måste hända i övrigt.

MIDSOMMARAFTON
Jobbade först till tolv. Här va det ju skitväder och åska o grejer. När jag slutat fixade jag lite käk handlade lite dricka och diverse saker som jag skulle ha med mig ut till Lysekil och midsommarfirandet. Hade en toppenkväll med gänget i Lysekil. Vilka jäkla dårar. Men shit vad jag skrattat. Stugan de hyrt låg riktigt fint med utsikten över vattnet och lugnt och fint område. Vi va nog de enda som verkligen firade midsommar! Kanonväder hade vi oxå=) Blev dock inget badande för min del, va alldeles för frusen för det igår. Nu har jag nyss kommit hem och ska ta en lugn kväll och bara va. Härligt.

Jag har tröttnat

Varför ska man ställa upp på folk som utnyttjar det? Jag ser igenom falskheten, men samtidigt tycker jag om och bryr mig om de här människorna så otroligt mycket så kan inte bara skita i dem även om jag ibland skulle vilja göra det. Gång på gång gör de samma sak..

Men vi har ju så kul..


Dan före dan..

Japp imorgon är det midsommarafton. Ska jobba mellan 8-12. Sedan bär det nog av ut till kusten. Trist bara att vädret verkar bli dåligt. Men tur de har hyrt en stuga så då lär det bli riktigt najs ändå=) Såg bilder från stället igår och det ligger alldeles vid vattnet med egen brygga o grejer=)

Idag har det varit jättemycket folk på jobbet och det är riktigt roligt. Alla kassorna har varit öppna under stora delar av dagen=) Fan vad jag trivs när det är mycket personal och mycket att göra! Nu ska jag varva ner och sedan är det bara att upp och jobba igen imorgon.

Daughter of a plumper

Igår när jag kom hem från jobbet hade mamma fixat avloppet i handfatet eller vad man säger:P Har haft stopp där i två veckor nu, men jag vågar ju inte göra det själv..  Tänk om jag fått översvämning inne på toaletten..haha ser det framför mig. Jag står där med vattens sprutandes o försöker få ordning på det men inte lyckas.. hade iofs varit rätt kul efteråt. SÅ egentligen kanske man skulle prövat ändå.. MEN ska lära mig  jag lovar. Vill ju kunna va självständig. Men igår hann jag iaf inte va med och försöka för jag jobbade. Men nu e det gjort. Men NÄSTA gång ska JAG göra det!!LOVAR. Men tack för hjälpen mamma, du är en ängel!

Skulle ju vara leeeedig idag. Trodde jag. HA! När jag vaknade imorse hade jag fått ett sms från min chef som frågade om jag kunde komma in o jobba mellan 13-19. Och självklart ställer man upp. Tycker ju bara det är kul! Så nyss hemkommen nu. Har gått fort. Har varit mycket att göra idag med såklart. Men det kändes nog nästan mer igår?

Punkt Punkt Punkt

Jag har så mycket jag vill få ur mig, men så få ord att skriva. Jag vet inte hur jag ska formulera allt som snurrar och sker däruppe under det blonda håret..

Tänk vad människor som jag träffat i mitt liv påverkar mig och hur jag har blivit idag. Familj, släkt, vänner och killar.. Vissa har påverkat mig mer, andra mindre. Men ibland inser man att man är mer lik vissa än vad man tidigare trott och mer olik andra än man tidigare trott... Jag kan förstå vissa beteenden mer nu, för att jag själv kanske blivit lite mer sådan nu? Haha, jag vet att det här låter totalt obegripligt. Och om det är någon tröst förstår jag själv inte riktigt...
Det finns så mycket jag vill pränta ner med ord, men just nu vill inte fingrarna skriva.. Det är som de låser sig för att huvudet inte riktigt är redo än..


Jag har potatis på hjärnan

Haha, potatis står mig upp över öronen idag .Max 3 kg och du måste handla för 300 kr... "Va? Det står det inte någonstans." - Jo, både i reklambladet och alldeles ovanför potatisen" Läser inte folk? Eller spelar folk dumma för att de tror att om de missat att läsa så ska jag sänka priset för dem.. Det funkar ju inte riktigt så.. Det är ju inte jag som sätter priset på varan..

I övrigt har det varit en kanondag som vanligt på jobbet. Jag trivs. Innan jobbet tränade jag och där trivs jag ju bättre än något annat ställe oxå så! Fast annars känner jag faktiskt att jag är i en liten svacka just nu. Inte så sugen på att dra till kusten eller så i midsommar, men får väl se om jag hakar på ändå.. Ingen lust att bestämma mig idag och det tänker jag inte göra heller.  Saker och ting löser sig. Ska ju även ha lite semester snart och det känns bra. Kan nog behöva det. Har ju bara en vecka nu dock och sen har jag tagit lite mer senare i sommar. Men den första veckan nu ska vi resa bort med mamma som fyller år. Världens bästa mamma fyller 50 år!

Nu ska jag bara varva ner efter jobbet och sen blir det nog snart sova. Så jag e utvilad inför ännu en dag med massor av folk. Men det är kul=) Skulle ju egentligen varit ledig imorn, men hoppade in för en kollega som skulle åka till Ullared.
Vad gör man inte för sina kollegor.!





Ibland undrar jag..

Jag kan inte riktigt sätta ord på vissa saker.. Det är för sjukt för att jag ska förstå det. Jag förstår bara inte...


Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men ändå blev den det..

Upp i ottan och jobbat i tio timmar. Det var hur mycket folk som helst idag. Vet inte vart folk fått sina pengar ifrån, det är ju mitt i månaden? Eller är det skatteåterbäringen som folk bara slösar bort? Själv fick jag inga pengar att slösa, för jag fick restskatt. I vilket fall har dagen gått sjukt fort, och det har varit roligt på jobbet som vanligt.

När jag kom hem va jag sugen på att festa, eller ja.. har väl varit lite sugen på det hela dagen. Men det va ju först när jag slutade som jag hade chansen att kolla runt om någon va sugen på att festa. Antingen jobbade folk eller så ville de spara sig till midsommar.. Så det blev inget med det.. Fast jag är inte vidare besviken ändå, ringde min kära mor och vi gick till Hemmakväll och skulle hyra Vi hade i allafall tur med vädret igen. Tydligen hade halva Vänersborg haft samma plan för alla exemplar var uthyrda.. Så vi kikade lite bland köpfilmerna och hittade några ex av Irene Huss filmerna . Köpte två och en annan film. När vi gick hem till mamma frågar hon mig om det är i en vecka vi får ha filmerna.. ? Då sa jag "Men mamma du köpte ju filmerna ".

Vi såg den ena Irene Huss-filmen. Eldsdansen. Jättebra film, mamma slumrade till i slutet på filmen. Hon va nog trött efter flytten med Christoffer. Så jag bestämde mig för att gå hem efter filmen. Nu funderar även jag på att hälsa på John Blund. Kanske man kunde va duktig och ta sig  iväg och träna imorn istället för att ligga seg efter en utekväll och inte kunna träna.. Ännu en bonus hehe.. *me like*



Nyss hemkommen

Nu har det slutat regna. Fast när jag tittar ut genom fönstret får man känslan av att det är höst. Fast ändå stör det mig inte alls.. Jag är nog rätt tillfreds just nu..  Imorn ska jag upp och jobba igen. Det känns oxå rätt bra, har ju ändå inte planerat något för dagen imorn så då kan jag lika gärna jobba och få ledigt nästa lördag istället! Kanske det kan bli något kul på midsommar ändå?! Vi får väl se vad folk planerar=) Jag tar det som det kommer o ser vad jag känner för då..


mysigt

Tycker faktiskt det är rätt mysigt att det regnar=) Fast det känns som det är mitt i natten.. Nu ska jag iväg och jobba. Har varit iväg på gymmet en sväng på förmiddagen. Jag vet inte om det finns något ställe jag trivs bättre på?

Ingen mini-weekend

Planerna på att hitta på något i helgen har jag lagt på is. Ska jobba för Tobbe på lördag. Så nu är denna lördagen räddad;) Kanske kunde hitta på något kul på söndagen istället om jag orkar!

Nu håller jag på med tvätten. Skönt att få det gjort även om det är riiiktigt riiiiktigt tråkigt.
Känns som jag skulle kunna somna här och nu oxå. Hjälpte inte med sovmorgon idag va lika trött för det. La mig ju iofs två, men det är ju inte jättesent heller men..


Jobb och tvätt

Hann med en härlig promenad nu på förmiddagen i strålande sol. Ibland har man tur. Men nu ser det ut att mulna på igen. Hoppas jag har lika tur och slipper regnet påväg till jobbet. Sedan spelar det inte så stor roll. Efter jobbet blir det att skynda hem och tvätta. Missar ju första timmen på tvättiden. Men det ska nog gå fint ändå!

Är lite smått uttråkad. Vill GÖRA något. Åka bort en sväng eller nåt över helgen. Någon som vill haka på eller som har något bra förslag på vad man kan göra för att få en liten mini-break från vardagen? Behöver inte vara något speciellt, bara något jag inte brukar göra..

Jag har tänkt på något nu i några dagar och insett något jag inte tänkt på förut.. Det känns bra. Fast det kanske inte är permanent. Men just nu känns detta bra kan jag uppriktigt säga.

Nä, nu måste jag greja och äta lite innan jag går till jobbet!

Fotboll och ösregn

Fick tillslut låna bilen och åka o handla det mest nödvändiga. Sedan hade jag tänkt att gå och kolla på matchen ihop med allihopa. Men det vräkte ner o va inte jättesugen på att gå direkt då.så väntade till det lugnat ner sig och skyndade mig bort och fick sen nästan halva matchen iaf:P När jag gick hem hade det slutat regna. Lånade med mig två filmer av Christian. Den ena började jag se på.. funderar på om jag inte redan sett den.. antingen är den väldigt lik en annan film jag sett eller så har jag sett den tidigare.. Den heter Smoking aces iaf..

Har suttit o löst lite korsord nu på kvällen oxå. Är något jag alltid tyckt varit roligt. Har jag gjort sen jag va liten och mormor hade Allers. Först började jag med barnkorsordet för att sedan gå vidare till "Vi i femman" som det för lite äldre barn hette. Och när jag va hos farmor va det Allas som hon läste, så då blev det korsorden där.. Det har alltid funnits med mig korsorden. Väldigt avkopplande.

Utbildning

Idag skötte jag och Emil utbildningen av sommarpersonalen. De var så duktiga och hade pluggat in sig bra i förväg! =) Det känns som årets sommarjobbare kommer vara mer seriösa och dyka upp och inte sjukskriva sig titt som tätt..
Det vore toppen. Skönt om man slipper arbeta ihjäl sig denna sommaren oxå=) Även om jag trivs kanon på jobbet så finns det gränser för vad man pallar. Och jag vet jag inte är ensam om att se tillbaka på förra sommaren som en mardröm rent jobbmässigt..

Nu sitter jag och väntar på att få låna min mammas bil så jag kan åka ut och handla lite. Har lite brist på bland annat tvättmedel och sånt hemma. Sedan kanske jag ska bort och kika på fotboll med några kompisar. Men det beror som sagt på när jag kommer iväg till affären. Tvättmedel måste jag köpa idag. Har tvättid imorn efter jobbet.





9 Juni 1985 döptes jag

Idag är det 24 år sedan jag döptes. Jag vet inte om det är något att fira eftersom jag inte är troende.. Men det var i allafall den dagen då jag fick mitt namn. Marie Elisabeth.

Idag är jag oxå piggare än vad jag var igår. Gick och la mig tidigt som jag hade bestämt mig för. Ska försöka göra detsamma idag så jag är pigg imorgon. Börjar jobba tidigt imorn och vi ska lära upp sommarpersonalen. Då kan det ju vara bra om man är i någorlunda skick =)



Trött idag

Riktigt trött. Men jag får skylla mig själv eftersom jag dels gick en sen promenad med Magnus och David. Sedan slutade det ju med film o dator till sent på natten.. Så va aningen seeegt att gå till jobbet imorse. Blir tidigt i säng idag.


vaknade med sällskap och röstat

Igår va en toppenkväll som vanligt när vi är ute det gänget. Så jävla bra personer. Gillar er skarpt. Kul att Bimbo fått lära känna dessa underbara människor oxå. Och igår va även Tess (undra om det är obligatoriskt att heta ¨Terese för att va med dessa härliga grabbar om man är tjej? Jag verkar ha fått dispens i vilket fall;) ) Fia och Catta kom förbi en sväng oxå innan vi tog taxin in till stan. Shit vad vinet måste slagit bra igår. Kände det redan på förfesten. Ute på krogen och av bilderna att dömma som Bimbo fotat så VAR jag i fint skick haha.. Måste låna Tobbes hatt igen, den klädde mig fint;) Haha jag gillar hans fråga igår på fyllan.. Haha sjuka ni är! Frågan ställdes på fullt allvar, riktigt genomtänkt;)
Men fan vad jag gillar er, ni är underbara. Så glad att jag lärt känna er. Men sorry det är jag som är biffen ni får nog träna lite mer om ni ska klå mig i storlek och styrka:P

När jag lagt mig ringde Bimbo som inte tänkt på vart hon skulle sova inatt och jag hade ju inte en tanke på det heller när vi började festa. Så efter hon köpt nattamat så har hon väl ramlat in här någon gång under natten. Jag stensov iaf så jag såg henne först på morgonen när jag vaknade=) Mysigt med lite tjöt och kolla på pinsamma bilder hon tagit haha.. Sedan kom vi på att vi måste ju vara lite vuxna och värna rösträtten. Jag visste ju inte vad jag skulle rösta så jag va ju tvungen att göra DNs test och röstade sedan utifrån det resultatet. Man måste väl vara lite spontan? Nä helt ärligt så är jag verkligen dåligt insatt i politiken.Man borde verkligen bry sig mer..Men jag röstade ju iaf. Vi tog oss till kommunhuset och röstade. Bimbo hade ju inte fått något röstkort, men allt löste sig ändå. Så nu har vi gjort något bra för demokratin idag. Stolt som fan;)


träning,shopping o fest

Dagen började med ett kanonpass på gymmet. Härligt. Gymfolket känns som en liten familj typ=) Bra folk där!
Efter jag tränat så blev det en tur till diverse möbelaffärer. Christoffer letar möbler till sin nya lya. Han köpte sig bland annat en tv och kikade ut lite andra möbler. Jag fick köpt mig lite nya sängkläder. Najs najs.
Tog mig en liten promenad på eftermiddagen när jag äntligen slutat frysa och molnen började faktiskt försvinna lagom tills dess så det blev en promenad i solen=) Nu har jag förberett mig för paaarty=) Ses vi kanske i dimman ikväll!?

Du gamla du fria

Idag är det Sveriges Nationaldag. Den har blivit en röd dag i almanackan till och med. Hade varit kul om den här dagen kunde firas lika mycket i Sverige som den görs i Norge den 17e maj. I vilket fall infaller sjätte juni i år på en lördag så vidare många som får extra ledigt är det väl inte, däremot infaller det samma helg som vatten- och visfestivalen Aqua Blå här i Vänersborg. Det gör ju att denna dag blir firad även om det inte är av Nationdags-orsaken.. Men kanske kan va en början till att starta en nationaldags-tradition? Synd bara att festivalen inte fått lika bra väder som de tidigare åren. Då har den ju varit i samband med så fint väder som det var förra helgen. Hade ju varit roligare för de som ska lira Beachvolley.

Jaja, nu ska jag starta upp den här dagen med en tur till gymmet. HÄRLIGT. Kanske kan lindra min onda axel.

Helg

Äntligen helg. Känns kanon att vara ledig hela helgen. Ikväll tänker jag bara ligga i soffan o inte göra något=) Så har jag mer ork imorgon till att ta vara på ledigheten.

Ännu en dag

Ja nu har man gjort denna arbetsdagen. Skönt. Fast det har gått fort och det är lika kul som vanligt.

Igår efter begravningen körde jag både träning och en promenad. Skönt att kunna fokusera på annat. Det känns som det kommer va lättare att gå vidare nu när man inte har begravningen framför sig längre..

På promenaden fick jag med mig både Magnus och Tobbe. Riktigt imponerad av att Tobbe orkade som inte brukar va ute o gå. Kul att han hade bra tempo oxå=)   Gillar inte att promenera med folk som drar ner hastigheten då blir jag uttråkad:P Innan vi gick ut och gick så va vi hemma hos Tina o Christian en sväng och lånade film. Himla söt är lilla Casper. Måste han fått från Tina, haha ;) 

Nu är det bara en dag kvar tills helgen.. Skööönt=) Men jag har faktiskt börjat piggna till lite nu. Kanske kommit ur min formsvacka. Hoppas.

Köpte en klocka idag, tyvärr får jag nog lämna tillbaka den, den va för stor i armbandet. Haha hade ju tänkt bli seriös o börja med klocka. Har nog inte ägt en på många år... Men det kanske är vuxenpoäng på det? Jag hade ju tänkt växa upp..  liiiiiiiiiiiite iaf.. inte för mycket dock =)

konstiga saker händer, men jag mår fint



Vila i Frid Morfar

Idag va begravningen. Det var jobbigt, men det är skönt med ett slags avslut. Dock överväger jag starkt att när jag dör vill jag nog inte ha cermonin i kyrkan.. Jag tror ju inte på det där gudtjatet.. När de säger att man kommer till en annan värld där allt är så fantastiskt när man dör osv osv.. jag tror kallt på att när man är död är man stendöd. Någon gud finns inte för då hade världen inte sett ut som den gör.. Religion skapar däremot problemen och krigen i världen..

Men i övrigt va det fint under cermonin, MORFAR hade valt musiken själv. Och violinisten som spelade, han spelade så vackert. Ibland undrar man varför man inte fortsatt att spela. Tänk att kunna spela så bra..

Jag saknar dig morfar. Jag ser dig som en förebild i en hel del saker. Sedan finns det väl annat jag inte ser dig som en förebild i;) Men så är det ju alltid. Man får försöka plocka de bästa bitarna från alla människor som inspirerar en.


DU ÄR SAKNAD

Nu vill jag bli vuxen

Nu vill jag bli vuxen. Jag vill leva Svensson-liv? Det verkar inte så tråkigt som man tyckte när man va yngre. Nu tycker jag det verkar mysigt.

Sovmorgon

Jag och Tobbe bytte pass idag så då fick jag sovmorgon. Det va välbehövligt. Känner mig bättre idag. Emil frågade om jag ville byta imorn med så jag får sovmorgon imorgon med. Så nu får jag kanske chansen att bli människa igen=)
Onsdag är begravningen.. Försöker att inte tänka på det.. Men det kommer gå bra..
Vilken värme det varit idag=) härligt även om jag varit inne lixom hela helgen då jag jobbat hela tiden:P men det gör mig inte så mycket. lär nog bli fler tillfällen=)

RSS 2.0