Första advent

Idag börjar julen på riktigt. Börjat dagen med att tända ljusstakarna i fönstren och tända första ljuset i adventsljusstaken. Suttit och myst med ljus och en underbar frukost..En månad till tomten kommer=)

Om en månad är det julafton!!!!!!!!!!!!!!

Påtal om svininfluensan..

Först hade jag helt bestämt mig för att inte vaccinera mig.. Men nu vet jag inte längre.. Hur har ni gjort? Hur fan ska man veta om allt med biverkningar och sånt stämmer eller om det är skrämselpropaganda.. Eller hur ska man veta om det är så allvarligt med influensan att fler dör eller om det bara är mer uppmärksammat i media i år?? Jag blir snurrig av allt detta prat.. Vet varken ut eller in..

Sex and the city!!!

Nu är jag ägare av boxen!! Så ser ni inte mig på ett tag är det troligtvis därför och förhoppningsvis inte svininfluensan som tagit mig..Värd ledigheten som fan

Har varit ledig ihelgen. Gjort sådant jag själv velat. Dvs tränat en hel del, varit ute och ätit. Umgåtts med familj och vänner.. Promenerat. Fick även motivation till att tvätta och städa undan lite. Känns rätt bra=)


Ledig helg

Känns kanon. Idag har jag till och med sett snö. Dock låg den på en bil, som antagligen varit någon helt annanstans. Men det gav mig ändå möjligheten att göra en snöboll. Dock va jag snäll nog att inte kasta den på någon för det blev snarare en isboll av den.. Men mysigt va det iaf.. Gav mig vinterkänsla.

Har även hunnit med att dejta min lillebror en sväng. Mysigt att bara träffas vi ensamma en stund.

Va även med på en plåtning inför en flyers till gymmet idag. Riktigt kul och det blev riktigt bra.. Och NEJ jag va inte med på bilderna.. även om det fanns de som tyckte det borde varit en tjej... Men modellande är inte min grej.. Inte för att jag testat...men nej.. Slutresultatet blev iaf superbra.

Lite vardagslyx!?

Har precis målat mina tånaglar. Kändes lite vardagslyxigt. Haft en liten tycka synd om mig själv dag.. Men kvällen verkar sluta rätt bra ändå=) Man får ta till vara på det lilla och njuta av det! Hoppas eran dag varit bra, om inte annat att ni somnar med ett leende på läpparna! Så känns det för mig. En rätt pissig dag som slutar på topp!

Julen närmar sig..

.. Denna julen kommer antagligen bli lite annorlunda eftersom min lägenhet kommer stå i flyttkartonger. Så i år får jag väl leva efter mottot less is more!? trist, men då lär jag överpynta nästa år istället..som vanligt med andra ord=)


Snö på riktigt

Idag kom de första snöflingorna=) Än så länge inte så mkt. Knappt att man såg dem om jag ska va ärlig. Men jag blev lika glad för det hehe.. Fast ännu är inte denna dagen slut, så det hinner komma mer!!

Snö?Skulle ju bli snö idag. VILL HA!!!

Igår va det första November. Vilket betyder att det var exakt en månad kvar tills jag får öppna första luckan i chokladkalendern. Om jag nu varit snäll i år och får en av mamma:)Min fader blev lite besviken över att jag inte bloggat den 24:e eftersom det då bara va två månader kvar till julafton. Ber hemskt  mycket om ursäkt för denna tragedi. Jag borde skämmas;)

Kommer det nu bara lite snö som de lovat så kommer den riktiga julstämningen infinna sig. Fast just nu känns det rätt bra ändå. Snart dax för julbak och allt sånt där mysigt!! Ska kanske dock tillägga att med snart menade jag INTE idag, men snart!RSS 2.0