Funderar på..

Funderar på att kanske sluta skriva blogg och kanske börja skriva en blogg som jag skriver för min egen skull som ingen annan kan läsa.. Jag hade ju tänkt att min blogg skulle bli ett sätt att vädra mina tankar, men känns som jag inte vågat bli personlig.. Antingen det eller så kanske börja om från scratch och skaffa mig en ny blogg.. Denna känns iaf kass..

Melodifestivalen

Gårdagen sov jag i princip hela dagen. Höll mig vaken en stund o såg delar av melodifestivalen. Ringde o Röstade på Eric Saades låt Manboy. Jag tyckte den va härlig. Han skulle nog kunna lyckas i den stora finalen oxå eftersom han e söt och ungefär lika gammal som Alexander Rybak som vann förra årets final. Jag tror på denna låten iaf.
 
(festivalbloggen.se)
Idag känner jag mig faktiskt lite piggare än jag gjort på hela veckan. GÖTT!


SmakprovI brist på annat att göra när man ligger hemma och är hur kass som helst så kan jag ju slänga upp en bild från Thailand. Såhär underbart var det i Thailand. Här är vi ute och snorklar. Även om jag blev riktigt sjuk när jag kom hem så är det ändå värt det för de här veckorna va helt underbara. Min bästa semester jag haft.

Thailandsbilder

Hade tänkt lagt upp någon bild från Thailand. Men eftersom jag inte lämnat hemmet sen jag kom hem har jag inte kunnat hämta kabeln till kameran jag lånade.. Min kamera hade ju inget minne, så jag fick låna mammas i Thailand. Ska se till att skaffa mig ett större minne till min så jag kan använda den istället.

Idag mår jag bättre, så nu är jag nog snart fit for fight igen.

Vi tog ju oss till gymmet morgonen efter vi kom från Thailand. Men sedan har jag legat dålig så har inte blivit träning på tre veckor. Känns aningen konstigt..  Men snart e det dax igen!!

Blir ganska sugen på att gå ut i det fina vädret. Det är ju inte riktigt min grej att ligga på soffan i tre dar:P Men ibland måste man lyda kroppen. Eller ja det ska man väl alltid göra.. Men nu säger ju min kropp emot vad jag själv vill göra.. Suger.. Men så är det..


ännu en dag i sängen

Mått riktigt skit hela natten. OK, jag får väl erkänna att jag faktiskt är dålig på riktigt även om det tar emot. Jag är inte den som erkänner mig besegrad av fjantiga bakterier.. Det krävs det mycket för att jag ska göra.. Hoppas det snart går över. Har inte så mkt annat att skriva just nu så återkommer.

första gången jag sjukanmält mig på jobbet

Jag ligger hemma o kurerar mig har blivit nerbäddad och ompysslad. Dock anser jag inte själv att jag e sjuk. men blev beordrad att stanna hemma så bara att göra det.. Trist som fan.. Jag e ju sådan att jag aldrig skulle erkänna att jag faktiskt e sjuk..så kanske bra att andra tar det beslutet åt mig.. Har aldrig tidigare varit hemma från min nuvarande arbetsplats, och då har jag ändå jobbat där i 2,5 år..

Påtal om beslut..
Ni som känner mig vet ju att när det kommer till att ta beslut när det gäller mig själv och mina val är jag nog sämst på det.. Det handlar inte om att jag inte vet vad jag vill.. Men när det handlar om små saker som vad jag ska äta eller ha på mig. Eller om jag ska träna först eller göra det efter jag gör något annat som oxå måste hinnas med under dagen.. Då blir jag tokig på mig själv för att jag inte kan bestämma mig.. Vad beror denna velighet på?

Thailand is tha shit

Kom hem med planet fyra timmar senare en beräknat inatt från två helt underbara veckor i paradiset. Undra hur jetlaggad man blir!? Två helt ofärglömliga veckor. Horor och kostymsnacket och och tuktuk-chaffisar som ropar efter en, är vardagsmat därborta. Det är ingen underdrift när man säger att de är väldigt på, men otroligt hjälpsamma och serviceminded. Man ser dollartecken (bath) i ögonen på dem, vi är deras guldgruvor. Men ett riktigt trevligt folk=) Lyckades inte vänja oss vid vänstrertrafiken, och thailändarna kör som galningar.. Fast vi hade turen att överleva och slippa skador;) Nu är allt som vanligt igen, kalla händer och fryser:P Men mysigt med snön.. fast jag ska erkänna att jag redan längtar tillbaka till allt därborta.. Kanske inte hororna dock hehe..

RSS 2.0