Snurrig

Kände mig snurrig halva dagen idag på jobbet. Men nu är mina tio timmar gjorda och jag skulle kunna däcka här och nu...Har verkligen inte varit i form det senaste.. kanske det är så att man behöver semester? såhär trött kan man ju inte gå och vara jämt i allafall.. underbart väder verkar det varit idag. Kul för alla som varit lediga och kul för grabbarna som är ute och leker med en skolklass i sämstad! haha ska bli riktigt kul och höra hur det gått.

Jag blir iaf supersugen på att bada när det är såhär varmt som det varit idag.

nä, orkar verkligen inte formulera mig..huvudet är tomt. så får skriva mer senare om jag vaknar till annars imorgon.

Elgiganten har dryg personal

Ja det är inte första gången man blir dåligt bemött hos den kedjan. Särskilt hjälpsamma är de inte, och otrevliga är dem.. Jag köpte min nya ipod hos dem idag. Så jag hoppas INNERLIGT att den inte kommer krångla. Är det likadant över hela landet eller är det bara i Trollhättan de är såhär? Alla jag pratat med säger ju att de aldrig är hjälpsamma och blir det problem med varan så är de inte alls särskilt tillmötesgående.. Hm? Ångrar redan att jag handlade där. Borde verkligen inte stödja den kedjan.. Men skulle det bli något problem i framtiden med den så ska de fanimej hjälpa mig. Tänker inte ge mig. Det är ju inte precis som man kastar varan i backen och sen kommer in och säger att den går sönder.. Normalt folk är ju rädda om sina saker..

Ny dag

Igår när jag satt här vid datorn blev jag så illamående så jag fick lägga mig.. Vet inte vad det var.. Men idag känns det bättre. Fast känner mig fortfarande lite konstig i kroppen. Haha, fick förresten världens träningsvärk i rumpan efter bowlingen=) Tydligen muskler jag inte brukar använda annars. gött. Känns till och med fortfarande idag.

Idag har jag tränat en sväng och sen har jag kikat lite på vad jag ska ha på mig på morfars begravning.. Tror jag har bestämt mig nu.. Idag är ju enda dagen jag är ledig innan begravningen så tänkte att nu fick jag ta tag i det. Begravningen är på onsdag. Har försökt förtränga det.. Men de senaste dagarna har det kommit över mig vid ett flertal tillfällen. Det är då jag inser att jag inte ska träffa honom mer.. Känns jättejobbigt faktiskt. Jobbigare än jag trodde.. Visst att jag kommit honom nära de sista åren, men så nära? Han betydde mycket för mig, och betyder mycket för mig nu oxå.. Jag får en klump inom mig, kanske därför jag mådde så illa igår kväll? Har haft lite magkatarr de senaste dagarna, är väl oron.. Hoppas det känns bättre när begravningen är över..

Annars tycker jag faktiskt livet är rätt bra just nu. Sedan har jag även kommit in i en partyperiod. Dock blir det partyfri-helg denna helgen. Jobbar hela helgen. Men det ska nog gå bra. Trist bara att det ska bli så fint väder. Men det e ju gott för alla andra som är lediga=)

woho vad kul

Jag är i full gång att tvätta...oooooooooooooh vad kul det är:P
anar någon en viss ironi?


Bowling igår och sovmorgon idag

Äntligen fick jag chansen att sova ut lite. Känner mig lite mer som människa idag. Skönt att bara kunna rå om mig själv idag och ta det lugnt. Det enda sega är tvätten som jag MÅSTE ta tag i idag.

Haha, bowlingen igår va något av det roligaste på länge. Fast jag trodde först det skulle sluta lika fort som vi börjat för.......      det första Tobbe gör när han ska kasta iväg sitt klot är att kasta det utanför banan och träffar en sådan där discobowling-kula som de har när det är discobowling.. haha, då tänkte jag GRATTIS  nu slänger väl han ut oss härifrån han som jobbade där.. men det gick bra o sen tog Tobbe det ganska lugnt när han spelade hehe.. Men sen vågade han spela lite mer. Och killarna va riktigt duktiga på att spela, fast de har ju hållt på att spela endel förr så det va ju inte så konstigt. Jag och Therese tog en egen bana, jag vann två serier o hon en. Killarna va rätt impade av en av mina serier fick 143 poäng på en serie. De sa att det va riktigt bra.? I vilket fall va det hur roligt somhelst!

Jag och Magnus hade förresten ett samtal igår på MSN och han beskrev mig så klockrent, det är ju precis sådan jag är..Han satte verkligen huvudet på spiken. Synd jag inte sparade det och kunde klippt in det och haft det som presentationsinfo =)

Nu är det väl dax att styra upp den här dagen. Livet är rätt bra ändå=)



Jaa du.. vad ska jag säga angående det där inlägget igår om att folk falskmarknadsför sig... tycker fortfarande det är ett underligt beteende och inget som imponerar på mig precis.. Va dig själv istället och hoppa över dåliga bortförklaringar..

FIOL

Idag plockade jag fram min fiol som stått gömd i ett X antal ÅR. Den va ganska ostämd. Ringde mamma som fick komma hit o stämma den.. Kan ju inte det själv.. Vet inte varför jag aldrig brydde mig om att lära mig det. Men nu låter fiolen bättre, dock är väl jag GANSKA ringrostig så stackars mina grannar som får stå ut med mitt falskspelande av Gånglåt från Äppelbo :P Men kul var det iaf!!

sååå trött.

jag va sugen på att träna, men jag insåg att min kropp strejkar idag. så får bli en vilodag.. kanske får bli en promenad eller nåt istället?  Nu har jag iaf jobbat klart för dagen.. Kände mig ofokuserad. Men det är nog för att jag e trött. Har ju blåst hela natten så har sovit dåligt. Kollade om det fanns någon ledig tvättid när jag kom hem, men det fanns det inte så jag får tvätta imorgon på min bokade tid istället. Hade varit gott att fått det gjort idag annars..

Jag stör mig på att människor inte alltid är vad de utger sig för att vara. Det är en annan sak att själv skapa sig en bild av någon, att JAG TROR  den är si eller så.. Men falsk marknadsföring är bara elakt.  Inte konstigt man har svårt att lita på folk och att endel anser jag har ett skal som är svårt att ta sig innanför..

ÄNTLIGEN

Idag kom mitt SIM-kort. Fick skynda efter jobbet till Kvantum för att hämta ut det. Vad handikappad man känner sig utan sin telefon. Nu har jag dock inga telefonnummer kvar så vill du att jag ska ha ditt nr så hör av dig! Mitt nr e detsamma som innan, så Sandra du kan va lugn du slipper lära dig ett nytt nr;)

7 Månader till Julafton

Helgen har varit kanon. Förfest med jobbet, sedan vidare till nästa förfest borta in "tha hood". Himla kul!
Taxichaffis som glatt ställde upp på att mingla på bild! Sedan in på TG. Mycket folk för att va helgen innan löning. Kul att även killarna vågade sig upp på dansgolvet. Riktigt lyckad kväll=)

pissigt väder

men vad gör väl det? Life is good.  Nu ska jag snart iväg o träna en sväng innan jobbet.
det jobbigaste just nu ( och ja jag vet jag tjatar om det) är att va utan telefonen.. jag kan ju inte få tag i någon när jag behöver.. hoppas innerligt på att jag får kortet på måndag=)

Blev en tur till IKEA

Hade velat köpa gardiner. Men jag tycker faktiskt de hade mest skit. Så får leta vidare=) Inte köpa bara för köpandets skull. Blev mest småplock som ljus o handdukar o sådär.. najs najs.. lite nytt är alltid kul!


IKEA

Nu bär det snart av en sväng till IKEA. Är väl egentligen inte ute efter något speciellt, men kul att kika o köpa lite smått=)
Har fortfarande ingen mobil, så internet som gäller om ni vill nå mig...

ska göra allt i min makt..

Haha Sandra jag lovar att göra allt i min makt för att inte behöva byta nr.. Då kommer jag ju aldrig kunna få din mammas meddelande mer=) O du skulle aldrig kunna lära dig mitt nr utantill;)  Haha, fan vad störda vi är.. Man blir som man umgås, märks att vi börjat ha mer kontakt igen.. Undra om jag oxå ska börja färga mitt hår brunt emellanåt för att behålla lite fler hjärnceller?

Vill du lixom jag ha fler läsare på din blogg gör såhär:

http://www.viraltrafik.se/?Zade

okontaktbar

haha vad konstigt det känns att inte ha mobilen. Samtidigt som det är skönt. Skönt att inte alltid kunna va kontaktbar. Men det är svårare när jag kommer på att jag behöver använda den..Just nu om ni vill nå mig är det MSN eller mail eller facebook som gäller tills jag ordnat ett nytt SIM-kort. Förhoppningsvis löser det sig så jag får samma nr, har ju haft detta sen jag va fjorton så skulle va konstigt att byta nu hehe..  hm, undra hur jag ska utnyttja denna tiden då jag är friiiiiiiiiiii  ?
läsa ännu fler bloggar kanske? jag har blivit bloggoholic tror jag..

Fortfarande irriterad över att jag inte lyckats få någon bild sådär uppe i hörnet som alla andra har.. det funkar inte när jag försöker lägga in det..

Jävla Mobil

Ja om du försöker få tag i mig kan du glömma det för min mobil har sagt tack och hej. Tror det är SIM-kortet som lagt ner..  Nu är det visst inget som fungerar vare sig mobil eller mp3. Jag är utanför den här världen typ hehe.. fattas bara att telia stryper hastigheten på bredbandet igen så är allt på topp haha.. Då är jag okontaktbar.. Fast idag känns som en bra dag ändå, så jag skiter i vilket just nu haha.. Man måste tänka positivt! Livet är rätt härligt!

Citat

"Människans frihet består inte i att hon kan göra vad hon vill. 
  Däremot i att hon inte är tvungen att göra det hon inte vill. "
                                          (Jean-Jacques Rousseau)

Så jävla sant. Man blir inte mer lycklig av att ha fler valmöjligheter.. Snarare mer förvirrad? Däremot det som ger mig mest panik är att tvingas göra sådant jag inte vill.

Helgen gick fort

Va en jättebra helg. Back to work.

Oj, vad jag verkligen älskar Fairytale med Alexander Rybak. Har lyssnat på den i en månad nu konstant utan att tröttna. Den är magisk.

Fairytale

Jag fick som jag ville. Älskar verkligen Norges vinnarlåt! Den ger en sådan där känsla som bara vissa låtar kan få en att känna. Underbart.

Såg inte så mycket av festivalen.Ville bara höra den låten och det fick jag=) Va på fest ute i ghettot. Riktigt kul och väldigt trevligt folk. Hellyckad förfest. Sen fick vi vänta på taxi ett braaaa tag innan vi kom iväg till TG. Va riktigt kul där med. Hade helt enkelt en toppenkväll med kanonbra människor.! Tack för en lyckad festkväll!

Överby

Blev en tur ut till överby nu med min mor och lillebror. hjälpte han att shoppa lite kläder. Han fick sig en snygg skjorta och en snygg "TRÖJACKA"  hm...lillebror hade ett bättre namn på det..men kommer inte på det nu.. =)
himla fina iaf. haha, påtal om att shoppa.. va ute på siba häromdagen o behövde hjälp med mobiltelefonerna..så då säger den ena killen till en annan i personalen som skulle hjälpa mig.. "kan du hjälpa de här damerna" .=) jag hade svårt för att hålla mig för skratt, inte ofta man blir kallad för "dam" haha.. han visste nog inte vad han skulle säga.. den andre killen såg lika frågande ut han haha.. och verkligen tittade på honom och sa frågande "DAMERNA?" 
jeje.. så kan det va..  hm.. undra om jag börjat få rynkor? kanske borde skaffa mig någon kräm som reducerar rynkor? :P


inte vaknat

idag är en sådan där dag då det känns som jag aldrig vaknat eller borde ha vaknat.. har känt mig heelt borta hela dagen.

ansvar

igår var det jag som hade ansvaret på jobbet igen. tycker det gick bra. sedan blev det en väldigt sen promenad med Magnus. Kallt va det oxå, men gott att komma hem sedan. Jag avslutade kvällen med värmeljus och sex and the city.. finns det någon bättre serie? jag vet att många killar avskyr den serien och att den är förnedrande...? jag förstår inte riktigt deras tankesätt.. sex and the city visar ju verkligen hur vi tjejer fungerar o tänker.. egentligen skulle man ge alla killar satc shoebox.. så kunde de få utbildning i oss tjejer haha..kunde vara en obligatorisk studentpresent..?

undra vad vi tjejer skulle få för handbok om killar?

Få tummen ur...

Jag börjar gilla att blogga även om jag känner att jag ännu inte hunnit bli så personlig av mig i min blogg.. Men jag tror det kommer.. Folk säger ju i allmänhet att det kan va svårt att "läsa" mig.. Men detta kanske är ett steg i rätt riktning iaf.. Skriva är ju något jag alltid gjort..

Tänkte jag skulle ta tag i det där med bilder o sådär snart oxå, då kommer jag ju helt klart få en roligare blogg när man ser vad det är jag berättar om.. ska man skaffa sig en ny kamera eller en mobil med en bra kamera? Hur gör ni andra som bloggar? Tipsa mig gärna här eller på msn eller där du själv känner för det eller inte alls haha..

Helgen på jobbet har gått snabbt. Mycket att göra. Men det är kul när dagarna går i ett! Jobb ikväll med. Förutom jobb ihelgen blev det inte så mycket mer. En snabbvisit till familjen o sa hej o hämta min mp3 som krånglat,;men min underbara lillebror har fixat den. Nu funkar den ett tag till iaf. Tur det för jag klarar mig inte utan den. I övrigt blev det väl i princip bara ett par promenader. Oerhört avkopplande. Både i sällskap o själv. Gillar båda alternativen.

Nä nu får jag ta tag i den här dagen så jag får gjort lite av det jag tänkt innan jobbet!

JOBB ÄNDÅ

Jag skulle ju egentligen varit ledig idag men Niclas blev sjuk så jag fick hoppa in och ta hans pass. Så det blev varken överby eller bowling som egentligen va på schemat idag. synd. det va länge sen jag träffade karlstadtjejerna! va kul att jobba ändå=) trivs så bra med att arbeta. Skulle aldrig vilja bli arbetslös. Usch o fy hemska tanke..
Japp, nu är det bara sju dagar till att arbeta innan jag blir ledig eftersom jag tog detta extrapass..hm..men Catta skulle se till att jag fick en ledig dag nästa vecka så jag slipper jobba ihjäl mig. Även om jag gillar att jobba, behöver man en dag emellanåt till återhämtning=)

Går inget vidare för Sverige i hockeyn. Så något guld blir det nog inte i år iaf.. men kanske kunde lyckas ta hem bronset iaf.. för 3-0 till Kanada ser ju inte allt för optimistiskt ut för Sveriges guldchanser.. Även om allt kan hända..

Starkare

Letade igenom lite gamla skivor jag har igår.. Hade inte lyssnat på dem på flera år.. Hittade endel skit och endel som va bra. En låt som jag lyssnade mycket på då som jag nästan glömt bort är Starkare med Sara Löfgren. SKITBRA LÅT. Har sett henne lite på tv igen nu.. Hon försvann väl ett tag?

hoppade över

Kände inte för att besöka vårruset så hoppade över det. Men sedan hörde Fia av sig så då tog vi en promenad istället. Väldigt skönt. Nu är det hockey på tvn.. Det verkar som Sverige tappar greppet om matchen.. 2-1 är ställningen nu. Får hoppas det går vägen ändå!

tvätta

japp, detta roliga nöje ägnar jag mig åt. gott sedan när det är klart.
exprimenterade lite i köket förut. dränkte maten i vitlök. Himla gott blev det iaf hehe.. håll er bara lååångt från mig=)

måste handla lite sedan när jag e klar med tvättandet.
ikväll är det vårruset, men jag glömde såklart att anmäla mig i tid. Blir antagligen att gå dit och kolla en sväng ändå. OM det inte regnar..men är bättre väder nu än imorses iaf..

idag va morfars dödsannons i tidningen..

"de dårskaper man ångrar mest i sitt liv är de man inte begick när man hade tillfälle"

(Helen Rowland)



SÅ jävla sant.

ner och sen upp

dagen började verkligen i moll. men den slutade desto bättre. gott det. hade ansvaret på jobbet idag, o det kändes bra. fick bossa lite över Tobbe;) nädå jag va så snäll så! han försökte nog snarare bossa över mig isåfall hehe.. härligt gäng man jobbar med. nä nu blir det snart sooova. hoppas morgondagen börjar bättre än dagens dag..

ska det vara så svårt?

Jag blir så trött på mig själv ibland.. eller ja inte ibland.. utan allt som oftast faktiskt i uppriktighetens namn.. varför ska det vara så svårt?


konstigt

ibland låter jag tillfällen rinna mig ur handen.. efteråt blir jag arg på mig själv och undrar varför jag gör så?.. over and over again..

men idag har jag iaf fikat med min söta lilla tv-Sandra;) nu får man gå med solbrillor hela tiden när man är med henne så hon inte får en hel hög med fans eller stalkers efter sig haha.. himla trevligt va det iaf. va år sen jag fika på Cult.

förut idag när jag va ute på stan höll jag först på att bli påkörd av en bil och sedan direkt efter fyra cyklar.. jag va nog i en annan värld kanske? =)


Vilken kväll

Kvällen började hemma hos Bea och Rikard. Riktigt fin lägenhet de skaffat sig=) Så kul att festa ihop med min gamla Sandra o Bea igen. Och nu har jag provat guitar hero. Roligare än det ser ut! jag säger ju alltid man ska pröva saker innan man helt dömmer bort det. Jag hade ju mina fördomar mot det. Men det va något jag gärna gör igen. Singstar däremot är väl inget jag gillar precis..  Jag gillar att få bevisat för mig att jag har fel på saker jag tidigare trott.. styrketräningen är ju en annan sådan sak.. där har jag ju stannat kvar i fyra år nu så=)

Sedan gick vi iaf ut till TG, har inte varit där på jättelänge för jag va så trött på det stället för det brukar alltid va samma folk o skit..hehe.. men nu när man va där igen va det riktigt kul o träffa o tjöta med folk man inte sett under sin torra period=) men tiden gick så fort som det alltid gör och jag känner alltid efteråt att jag inte hunnit prata med alla jag vill och att vissa nog kan tycka jag sprungit iväg utan att prata riktigt med dem. Jag vet att det alltid blir så när jag druckit. jag känner mig otillräcklig.men det är i vilket fall aldrig menat som något ont gentemot någon. utan jag får bara så svårt att prioritera=)

 När vi gick hem så stog en bil på södergatan på högkant.. såg rätt roligt ut.. securitas o lite folk stog runt om..hm undra vem som lyckats med en sådan snygg parkering.. eller hade kanske hulken varit där och lyft¨på bilen o ställt den på sidan?=)

Underbar kväll som avslutades med MSN till sent på morgonen. tur jag sov så mycket igår natt annars hade jag varit död nu... Nä nu väntar Fia på mig!

Vila I Frid Morfar

Dagen efter mitt förra inlägg, alltså i onsdags somnade morfar in på morgonen..
Det va jobbigt. Jag trodde inte jag skulle känna SÅÅ mycket som jag faktiskt gjorde. Jag saknar honom. Jag vet att han var speciell. Men han blev en väldigt fin gubbe de senare åren av sitt liv. Önskar alla hade fått lära känna den personen han blev, De som säger att människor inte kan förändras har fel. När mamma kom hem från NÄL i onsdags så åkte vi hem med hans tillhörigheter till huset. Det va nog det jobbigaste. Det blev så verkligt, när man kom hem till hans tomma hus.. Det brast så fort jag kom innanför dörren.. Så mycket känslor. Han pratade ju bara för några veckor sedan om att när han blev bra och kom hem igen skulle han boka en resa o sätta sig på en buss ut i Europa.. Även om jag nog förstog att det aldrig skulle bli så igen redan då, så va det ändå en så härlig känsla att han fortfarande ville planera och uppleva mer. Han reste så mycket. Önskar en annan kunde ta tag i och leva sitt liv lite mer..  Saknar dig Morfar!

RSS 2.0