Söndagsmiddag hos mamma

Helgen har varit härlig. Gott att va ledig. Igår va det lite party med förfest här=)
Dagen började med att städa upp efter gårdagen och en promenad längs med vattnet.
Rastlösa Marie tog sig sedan ut till Överby en sväng. Hittade inget av det jag letade efter. Men det va skönt att komma ut en sväng ändå. Efter det blev det söndagsmiddag hos mamsen=) Gott! Nu har jag fixat o grejat lite i lägenheten. Skönt att få gjort lite. Imorgon blir det jobb igen. Hoppas ni haft en bra helg!


Långhelg och träningsvärk

Körde ett grymt härligt benpass på gymmet igår. Kände det redan då, vilken jäkla träningsvärk jag skulle få i benen idag. Darrade så skönt i benen redan då=) Finns inget härligare än när man får ont i ben och rumpa när man går i trappor pga träningen!!

Jobbade stängning igår igen. Vad mörkt det är på kvällarna nu. Det är lite skrämmande vad fort hösten kommer på. Jag gillar ju iofs hösten. Men ena dagen är det ljust ute nästa får man börja använda reflexer! Nu kan jag iaf tända ljus utan att folk tycker jag är konstig=) Även om jag inte bryr mig om ifall någon skulle tycka det, jag gör ju det ändå haha.. Men då slipper  andra ha något att störa sig på!

Nu har jag börjat min helg. Eller ja den började igår när jag kom hem från jobbet.. Sweet.
Ihelgen är det Fjortismäss i Vänersborg eller förlåt Fridamäss tror jag visst det heter. Det är alla högstadie- och de som går på gymnasiet och inte fyllt artons fyllehelg, såhär när skolan börjar efter sommaren.  Det va tider det.. Även om det va en kul tid så skulle jag inte vilja va där igen..  Var sak har sin tid..


Haha..

Läste mitt blogginlägg från igår. Totalt osammanhängande. Knappt jag själv förstår vad jag skrev.. Med andra ord var jag jättetrött=) Redan tagit tag i en del grejer som jag lagt åt sidan alldeles för länge. Vad enkelt det är bara man gör det=) Sedan känner man sig så duktig! Måste verkligen skärpa mig med sånt i fortsättningen.. Nä nu ska jag hoppa iväg till gymmet!

trött dag

Vet inte vad det varit med mig idag. Sov länge inatt och så.. va helsnurrig på jobbet idag. men gick allt bra ändå=)
Undra om det är fullmåne eller nåt? :P

Måndag

Ny vecka och nystart? Time for some changes. Hösten är på gång och nu ska jag planera den höst som jag vill den ska bli=)

Nu slog det mig, 4 månader kvar=)

Yeeees om fyra månader kommer tomten!!=) Åh vad jag älskar december med allt som ska fixas o donas innan julafton.
 
Årets höjdpunkt om ni frågar mig..  Jag blir som en liten unge så fort det kommer till julen. Men lite barnasinne måste man väl få ha kvar även vid 24 års ålder?=)

Däckar nog snart..

Morgonen började med att en av sommarvikarierna ringer hem till mig och säger att hon är sjuk. Fick lite halvpanik och tänkte hur ska detta gå idag nu då.. Men det löste sig för en annan av sommarvikarierna som alltid brukar ställa upp kom in och jobbade. Slapp vi ha världens helvetes stressdag=) Är tillräckligt påfrestande att va på jobbet i 10,5 timme och hinner man då inte med det man ska eller äta något under dagen så är det inte roligt. Men nu gick det som sagt bra. Även om allt flöt på så är jag riktigt trött nu. Fast känner mig duktig som faktiskt ställde mig och lagade mat och till och med diskade när jag kom hem. Men nu blir det nog inte många knop resten av kvällen. Lägga sig och sova tidigt och ladda för sista arbetsdagen för veckan. Lugn helg utan party denna helgen oxå då med andra ord:) Känns rätt skönt efter en sommar med mycket festande.  Tillbaka i vardagen=)

Kollar lägenheter..

Hamnade på hemnet.se som jag ofta gör. Det och blocket. För att kolla lägenheter. Såg ett radhus på Granåsvägen. Samma typ av radhus som vi bodde i på Snödroppen..När jag blir stor skulle jag kunna tänka mig att bo där igen! Mysigt område. När vi flyttade från Vargön, så tyckte jag det var så skönt att komma därifrån och ville aldrig mer tillbaka. Nu tycker jag Vargön är mysigt och lagom stort.. Tänk att man hela tiden ändras.. Om ett år kanske jag inte alls vill det igen..

Jag blir hög av träningen!

Fan vad gött det är att träna. Känns kanon nu..! Inte konstigt att man fortsätter gå dit=) Har du inte prövat styrketräning så måste du pröva det!!

Oj, vaknade nyss

Blev lite sent igår. Fastnade vid film och korsord.  Så blev en rejäl sovmorgon för mig. Kanske inte alla som tycker detta är en rejäl sovmorgon.. Men för en morgonmänniska som jag är det det=) Hade iaf en trevlig dag igår, med tränande, tvättande och promenad med tjejerna! Hann även en dejt med mamma. Trevligt. Får se vad jag ska hitta på idag. Känner mig ganska mör i kroppen efter gårdagens pass på gymmet + promenad. Men ska allt försöka ta mig en sista sväng ner till gymmet för veckan. Helgen blir det ju jobb, så då lär jag inte orka.! Ha en bra dag*

Here we go again..

... Yes då va det tvättdax igen.. Som sagt det känns som jag inte gör annat än tvättar:P Jaja, men det är sådant som måste göras. Hoppas ni andra passar på att njuta av det fina vädret.. Jag har inte gjort det.."Imorse" va jag och tränade. Va helt själv därnere idag. Är tydligen inte så många andra som är lika knäppa som mig och vill träna när det är sol och varmt!? Men jag bjuder på det..


EXTRA

Japp, idag blev det ett extrapass på jobbet i och med att det är en del sjukdomar på jobbet.. Gott med lite extrapengar. Nu är jag trött. Men jag är ändå glad över att va tillbaka i rutinerna.

Jobb=)

Innan semestern behövde jag ledighet. Men nu när jag är tillbaka på jobbet känns det skönt med rutinerna igen. Jag trivs bäst när jag har fullt upp. Imorn ska jag in och jobba extra oxå. Detta eftersom ett par stycken på jobbet ligger hemma och är sjuka.. Får hoppas de snart är på benen igen. Verkar som många varit sjuka överhuvudtaget i sommar, inte bara folk på jobbet..  Får hoppas jag håller mig fri från sjukdomar!! Gillar inte att va sjuk, blir så rastlös. Sen kan man ju inte träna då heller hehe.. Det är nog det värsta.. Nu ska jag snart sova så jag orkar med morgondagens(dagens) jobb.

Hoppas ni sover gott*


Back to work

Det gick bättre än vad jag hade trott att börja jobba igen. Kanske är bra att få tillbaka rutinerna!

Jag behöver nog det. Fast jag behövde även ledigheten. Jag har varit så trött det senaste. Nu kanske jag kommer igen med bättre energi och klarar mig fram till December när allt roligt börjar hända igen=) MMMM vad jag längtar!


Gick på min tidigare känsla..

Lät bli att gå ut igår. Kände att jag ville ha en helg utan party. Lite lugn. Kanske inte världens roligaste helg.. Men jag tror inte jag hade haft roligare på krogen ihelgen eftersom jag egentligen inte var sugen. Det som var lite synd va att jag inte träffa Sara som jag pluggade med på högskolan. Men det kommer fler tillfällen=)

what to do?

kan verkligen inte bestämma mig..men en lugn helg kanske vore det bästa? kan räkna de helgerna på en hand som jag inte varit ute på hela sommaren..

Ledigheten börjar gå mot sitt slut..

Jag trivs jättebra på mitt jobb, men har verkligen behövt den här ledigheten.. Hade nog behövt lite mer ledighet än den jag tog.. Men å andra sidan har jag lite sparat.. Men just nu börjar det kännas jobbigt att snart börja med rutiner igen..

Min söta Bimbo-Emelie=)

Ville bara lägga ut en bild på min underbara Bimbo! Det är skönt att ha en vän som är ärlig och säger sanningen=) Någon som inte bara säger det man vill höra.. Eller ja.. Det som många tror man vill höra. Jag uppskattar sanningen mer än något annat. Ibland gör den ont, men då vet man iaf att när man får höra bra saker att de oxå stämmer! Tack gumman för att jag har dig. Och det finns fan inga som festar som vi!!!;)



Ullared och Hafsten



Uppdaterat lite dåligt de senaste två dagarna.. Men det som hänt är ialla fall detta:

Igår blev det en tur till Ullared och Gekås. Kalla mig konstig, men jag har bara varit där en gång tidigare i mitt liv och då var jag elva år.. Ett tag sedan med andra ord. Först när jag kom in blev jag inte så imponerad. Alla har ju pratat om att Gekås är såååå bra. Först såg jag mest skräp bland kläderna. Men sedan lossnade det och jag gick runt och hittade grejer till höger och vänster=) Kul. Två roliga grejer inträffade när jag va där. Jag stog och provade en skjorta när en tjej kommer fram till mig " Är det sånt som gäller i modet i höst?" ... Haha jag blev ganska ställd där.. De som känner mig vet att jag har noll koll på vad som är inne och kunde inte bry mig mindre om mode.. Jag köper ju det JAG gillar oavsett om det är "inne" eller inte..Men jag tar det som en komplimang att hon tyckte det såg ut som jag hade koll.! Det är jag och Carrie Bradshaw..  Senare står jag och prövar jackor. Kom det fram ett par stycken som frågade mig vart jag hittat den jackan för den va ju såå snygg. Så jag som först tvekat lite om jackan va ju tvungen att köpa den, eftersom den uppenbarligen måste passat mig=) En riktigt rolig dag va det iaf. Som avslutades med promenad med Sofia på kvällen.

Till startsidan

Idag blev det träning på morgonen när jag vaknat. Tog mig en slömorgon. Efter träningen åkte jag och min mor ut till Hafstens camping. Aldrig varit därute, men det va riktigt fint. Knepig minigolfs bana. Vi spelade aldrig. Däremot testade jag utomhusgymet de hade..HAHA, jag vet inte om det finns något att säga om det.. Men det är ju en fin tanke med ett utomhusgym... Kan nog utvecklas liiiiiiiiiiiite..
     Vi fortsatte vidare till Torp Köpcenter en sväng efter det. Trevligt. Hittade ett jättefint ljusfat på rea inne på Panduro. Jag är expert på att göra fynd=)

word

rose.png rose image by Better-Days

" Det är inte lätt att finna lyckan i sig själv, och det är omöjligt att finna den någon annanstans "

(Agnes Repplier)

Kvällspromenad

Igår va en sådan där dag när det va mycket som fick mig att tänka.. Jag tog en långpromenad själv på kvällen som verkligen fick mig att känna mig "lättare" efteråt. Det är något med de där promenaderna. De är som terapi för själen.. Jag bara gick och gick. Kändes som jag aldrig ville sluta för det va så skönt. Promenaderna ger mig ett sådant lugn inombords. Det händer lite grejer runt omkring mig just nu som jag inte kan styra över. Eller så är det så att jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Det känns lite som att endel tror de kan ställa krav på mig. Jag lever mitt liv och bestämmer själv. Så sluta försöka styra över min tid och mitt liv. Att jag blir förvirrad och inte alltid säger ifrån som jag brukar är nog för det snurrar så mycket däruppe som jag måste försöka bestämma mig om..

...

"Endast genom handling vinner livet i betydelse"

( H C Andersen )


En vecka kvar av semestern

Riktigt skönt att veta att semestern inte är slut ännu=)
Jag har lite grejer som snurrar i mitt huvud. Vissa grejer är bra, andra inte..

I fredags va jag sugen på lite party, men det va ingen annan så det blev en liten promenad med Fia. När jag kom hem därifrån hörde hon av sig och frågade om jag va sugen på att gå ner en sväng till Pråmen. Tänkte att jag har ju faktiskt inget bättre för mig så jag följde med henne och Pelle ner. Hade en jättetrevlig kväll med trevligt folk. Kvällen kunde väl avslutats bättre.. Men det är inget jag kan styra över ändå.. I det stora hela hade jag det kanon!

Lördagen började med en promenad med Fia och sedan blev det solning på Skräcklan med Ture och Sara. Sprang på Ture på Pråmen kvällen innan. Vi lyckas alltid gå om varann, men det va kul vi lyckades få ihop en soldejt igår iaf=)
Sedan drog jag hem och visste inte riktigt vad jag skulle göra.. Va lite sugen på Grästorp.. Haha jag VET Grästorp av alla ställen. Men de hade deras årliga Grästorpsdagar så hade varit kul att gå ut på annan ort och se lite nytt folk när det väl händer något någon annanstans! Men ingen va sugen på det mer än jag, så det blev en tur till Bimbo i Trollhättan med hennes teaterkompisar. Av någon anledning har de fått för sig att Stålverket är roligt så jag fick följa med dit.. Kanske inte helt frivilligt.. MEN nu har jag ju iaf testat.. Och jaaa.. Nä det var väl ungefär som jag hade tänkt mig där.. Jurassic Park stämde.

Vaknade hos Emelie tidigt idag så ringde min kalas-snälla mamma som kom och hämtade mig. Blev en förmiddags-promenad med Fia när jag kom hem.. Härligt. Sedan va jag rätt trött. Så vilat en stund på dan. Dagen har väl mest gått i det lugna idag.. Blir nog så resten av dagen oxå..

Hoppas du haft en bra helg!*

Tänkvärt

"Vem som helst kan bli arg, det är lätt. Men att bli arg på rätt person i lagom dos, i rätt tid, av rätt anledning och på rätt sätt, det är svårare."

                
(Aristoteles)


Varmt i vattnet

Idag var det varmt i vattnet. Va nere i onsdags, då kändes det som om det kunde varit isbitar i vattnet.. Men idag va det riktigt skööööööönt=) Badat en dag på denna semestern oxå då iaf=) Blev ju mer bad under semestern i Falkenberg.
Händer idag då?? Ingen aning faktiskt..lite sugen på spriiiit. hm, får väl se vart kvällen bär!


Yes då va gymmet avklarat tidigt idag

Så jag tänkte lägga mig en stund och sola nu. Får se hur länge det blir.. Har lite ont i magen.. Kanske går över ute i solen=) Hoppas ni har en bra dag och oxå passar på att njuta av den=)

Förresten hörde jag om BIG no nos´ på sommaren på RIX FM när jag va på gymmet.. Man får tydligen inte dricka the på sommaren när det är varmt.. Ja det gör jag ju varje dag..senast för... ja typ tio min sen.. Och man ska tydligen inte tända ljus heller.. hm, ja det gör jag ganska många dar i veckan året om.. Så jag är med andra ord en riktig syndare.. Jag kan tänka mig att träna INNE i ett gym när det är sånt här väder oxå toppar listan ganska rejält.. Så ja jag är en riktig syndare.. Eller knäpp kanske någon skulle påstå. Eller som min kära vän Sandra skrev i en kommentar här.. "Det är väl ingen som påstått att du är normal?"


4 December 2009

Då måste jag vara i Stockholm och på Hovet. För då kommer mina älsklingar. Finally!!!


Vaknade ganska nyss..

Satt uppe alldeles försent igårkväll.. Eller beror på hur man ser det men.. Men halva dagen har ju gått nu..
Hade iaf ett väldigt bra samtal med Sandra på MSN igår. Vad fan är det för fel på oss??
Sedan hade jag även ett ganska seriöst samtal.. or not  med en viss herre..eller hur många personligheter va det egentligen du hade?? 

Nä om man skulle styra upp den här dagen. Jag vet att det är sol även idag, men just nu lockar gymmet mer. Får väl se om solen är kvar senare i eftermiddag och vad som lockar då!

SOOOOOOOOOOOOOL

                                                           sunshine.jpg sunshine image by alexis13_04

Härligt att vakna på sin semester med sol! Och nej jag vaknade inte nu. Men jag menade bara att det va en härlig känsla när jag tittade ut imorses! Har hunnit med lite grejande imorses, och en promenad och sedan även lapat lite sol!
Nu har dock solen gått i moln. Men jag hann iaf ligga på Skräcklan ett tag=)  Nu är det snart dax för det där som det känns som jag ALLTID gör............Ja precis det är dax för tvätt.. Två veckor sedan sist. Tiden går fort när man har roligt.. eller nåt...

Det är sååå skönt att va ledig. Det här är jag verkligen i behov av och verkligen värd!!!


Sommaren med Göran



Jäkla rolig film!


Bio

Nu bär det av på bio =)


Ännu inte varvat ner..

Jag har ännu inte riktigt kunnat slappna av. Det känns som att jag fortfarande inte är ledig. Hade ett missat samtal på mobilen igår från dolt nr. Då knöt sig i magen direkt. Var det jobbet? Jag vet fortfarande inte.. Men det är typ ingen annan som ringer ifrån dolt nr..  Men jag förstår faktiskt inte vad de ville isåfall, för jag har ju faktiskt semester och ingen annan har blivit inringd under sin semester. Så då finns det ingen anledning att ringa mig heller.. Jag behöver verkligen min semester nu. Har varit heelt slut det senaste. Jag är verkligen värd min ledighet, för jag ställer alltid upp annars!

Nu ska jag försöka varva ner och njuta av semestern.

Hon är den snyggaste tjejen

Hade jag varit kille hade jag varit kär i den Britney som var innan all skit. Hon är så jävla het!


sooovmorgon

Nu har jag sovmorgon i två veckor. SÅÅ underbart. Detta behöver jag verkligen. Då jag får styra över min tid och inte behöva göra sådant som jag inte vill. Det enda är väl tvätta isåfall:P Att få gå till gymmet när jag känner för det. Jag trivs verkligen med att träna själv att inte ha någon att anpassa mig till. Det är väl därför styrketräningen passar mig bäst. Dels för att jag inte behöver anpassa tider och sedan att jag kan träna själv. Blir bara stressad om man ska träna ihop med någon som står och väntar på att man ska bli klar. Oavsett om personen inte har något emot det eller inte. Men jag tappar fokuset på träningen då. Träningen är min frizon där jag hämtar min energi till allt annat i livet. Även promenader, fast det blir mest de gångerna man tar en promenad själv och får en chans att rensa tankarna. När man går ihop med andra är det underbart på ett annat sätt=) Den sociala biten oslagbar.Men vissa dagar behöver jag den där egentiden då jag får chansen att andas och rensa ut allt som samlas inom mig.

Vet ni.....................................jag har SEMESTER!!!

Ålandskryssning?



Är det någon som har lust att dra iväg till Åland i veckan? Tror resorna brukar gå på onsdagar och lördagar.. Säg gärna till om du har tid och lust. Jag har ju semester nu=)


RSS 2.0