Nej, jag har inte glömt.. GRATTIS JONAS!

Världens bästa lillebror fyller år idag. Grattis.

Bjöd med mamma på Flickan som lekte med elden ikväll. Superbra. Himla trevligt med lite vardagsavbrott.


Jobbat och träffat Åsa

Jag tog mig upp tidigt imorse. Va segt men va samtidigt skönt att börja dagen tidigt=) Efter jobbet tog jag och Åsa en promenad och lite strosande i butiker i stan. Mysigt att ses. Blir tyvärr inte lika ofta som man skulle vilja. Men lite girltalk e aldrig fel.

 

Nu gör jag det jag alltid gör... Hm, just det.. tvättar..


ibland är man trött, ibland blir man trött

Idag har varit en sådan där dag då jag vaknade och har känt för att gå och lägga mig hela dagen. Inte för att dagen varit dålig, utan för att jag varit trött. Gick upp tidigt innan jobbet för att ta en morgonpromenad. Va strålande väder, men riktigt kallt. Första dagen med minusgrader tror jag. Så fick pälsa på mig mössa och vantar=) Mysigt. Annars har jag inte gjort så mycket mer än jobbat idag. Va väl hemma för någon timme sen. Får hoppa i säng tidigt idag så jag orkar upp imorn, för imorn blir det tiiiiidigt.

 

Andra saker finns det som jag blir trött på. Men jag orkar faktiskt inte ens bry mig, vilket är skönt.


Today is my day

Nu kan jag skriva ut det här för nu är det verkligt. Jag skrev på kontrakt i fredags till min nya lägenhet och idag sa jag upp min nuvarande lägenhet. Så snart blir det flytt! Eller ja.. det är ju ett tag kvar. Men ska bli gott med lite större även om det känns lite vemodigt att lämna denna lägenheten som jag egentligen har trivts väldigt bra i. Supermysig. Så är det någon som vill ha den kan ni ju prata med mig. Bättre grannar finns inte iaf=) Och när jag pratade med hyresvärden sa han att två tvåor är på g att bli lediga här oxå (typiskt när jag redan skaffat en ny), men tänkte ändå skriva det här för det kanske är någon av mina vänner som är i behov av en central lägenhet..

Nu till något heeelt annat. Jag käkade för en stund sedan. Satt vid datorn, och sedan när jag skulle gå tillbaka med tallrik, glas o allt sånt där till köket så skulle jag givetvis balansera allt och ta allt på en gång.. Krångligt. Varför gör man alltid så? Jag menar man kan ju gå två gånger istället? Nä istället riskerar man att man kommer tappa allt och måste torka upp sölet på golvet eller att ett glas går sönder.. Men ändå gör jag alltid såhär.. Och jag tror inte jag är ensam :) För någon tid sparar man garanterat inte om det är det man är ute efter, för innan man lyckats samla ihop allt och fått ett bra grepp och staplat upp det så hade man nog redan hunnit gå de där två gångerna.. Eller har jag fel?


Ledig idag

Har en hel del att fixa med idag så det behövs. Tänkte även hinna med lite träning=)


Träna, jobbet, Överby

Vaknade tidigt idag med. Vet inte varför jag inte kan sova länge på mornarna längre.. Ska försöka hålla mig uppe lite längre ikväll så kanske jag kan det=) Värt att pröva! När jag ändå inte kunde sova tog jag mig iväg till gymmet. Härligt. Ensam där när ag kom dit, men sedan ramlade de in en efter en. Fan vad jag älskar det stället!! Det känns som hemma. Direkt efteråt skyndade jag iväg med nycklar till jobbet, så de har så de klarar sig imorn. Sedan hem slänga mig in i duschen käkade. Ringde familjen för att ta en tur med dem ut till Överby. Jonas fick ju presentkort som skulle spenderas =) Själv hittade jag inget idag heller.. Denna helgen har verkligen blivit en familjemys-helg. Ska bort och käka där om en stund oxå! Skönt att slippa laga mat och att slippa äta ensam=)


Mysig dag med familjen

Haft en supermysig dag. Lillebror blev glad över tröjorna han fick av mig. Himla god tårta och kakor.
Men framförallt mysigt med en familjedag. Så summan av kardemumman, jag e helnöjd=)


Marie agerar ibland innan hon tänker..

Hmm, jag skulle ta bort gamla bilder på min kamera förut för jag tänkte jag skulle börja använda den..men jag tror jag förstörde den istället haha.. Så kan det gå=) Så lär dröja lite till innan jag kan börja använda nutida bilder i bloggen.. Vad ska jag satsa på för kamera om jag vill ha en bra och prisvärd? Min förra är en NIKON coolpix. Den har varit jättebra, men är rätt gammal och ja nu har jag nog sabbat den oxå=) Kanske får bli en nyare variant av NIKON?

Var ute på Överby en sväng förut, vilket kaos. Dock va jackan jag skulle köpa slut i min storlek. Förhoppningsvis får de in den i veckan igen.. Hoppas. Me like.

Vissa saker i mitt liv börjar reda upp sig medans jag inte orkar bry mig om andra saker. Skönt faktiskt. Det blir som det blir=)

Nu ska jag snart hem till mamma och fira lillebror. Grattis Jonas (även om du inte fyller förrän på onsdag). Du är världens bästa lillebror!

 


Uppe med tuppen



Vaknade tidigt så ingen idé att ligga kvar i sängen. 
Ledig helg. Skööööööööönt.

*hoppas hoppas*

Denna gången måste det väl vara min tur?? =) Hoppas gör jag iaf, annars går det fler tåg! Life is pretty good även om det är mycket om och kring mig nu.


Tre månader kvar till Julafton

Ja idag är det den 24 September och det innebär att julen börjar närma sig.. Underbart!

Hyres- vs bostadsrätt?

Började dagen med att jobba. Imorses när jag vaknade undrade jag om det var mänskligt att gå upp så tidigt??  Men när jag väl kommit till jobbet gick det bra och tiden sprang iväg fort. Sedan va jag iväg på ett möte och besökte även Vänersborgsbostäder för att kolla om de har några lediga lägenheter. Har börjat fundera på en hyresrätt. Har ju hela tiden varit inriktad på att köpa mig en lägenhet..  Men där jag velat ha lägenheterna har någon annan hunnit före mig och jag kan inte vänta hela livet på att rätt bostadsrätt ska dyka upp så får nog flytta till något större iaf så länge=)  Jag hoppas jag snart bor någon annanstans. Så trött på min lägenhet nu, inte för att det är något fel på den utan för att jag bott här för länge och vill ha större. Så är det någon som vill ta över den så jag kan flytta snabbt om tillfälle dyker upp så säg till! Kanonbra grannar=)


Jobbat

Känner mig helt slut. Inte för att det var mer än vanligt på jobbet, men det är annat som snurrar i huvudet och jag hoppas det blir bra.. Bara att vänta och se..


Jag är kluven

Idag har jag fått ett besked som förändrar en hel del av det som jag egentligen inte vill skriva om här i bloggen. Känns inte jättekul, men samtidigt är det kanske positivt? Men ännu är det för tidigt att säga något.. Men det kanske kan ge svar på endel frågetecken som har funnits hos mig under en låååååååååång tid. Jag hoppas, men är samtidigt rädd.

Söndag

Nu börjar den nya bloggen igen förhoppningsvis=) Jag ska försöka komma igång igen!
Det har varit mycket runt omkring mig och mycket att ta itu med. Jag är ännu inte färdig med processen, men det är saker jag kommer bearbeta utanför bloggen tyvärr. Kanske kommer dela med mig i framtiden, men just nu vill jag hålla det för mig själv.

Idag har jag varit ute och letat present till min älskade bror som fyller år sista september. Hittade det jag ville så det känns bra. Nu får jag bara hoppas Jonas blir nöjd=) Jag tycker det är roligt att köpa presenter, roligare att ge än att få. Kanske låter som en kliché.. Men jag älskar verkligen att se glädjen i en annan persons ögon när man lyckats hitta den där perfekta presenten för just den personen..
     Hittade även ett par fina örhängen till mig själv. Silverringar. Lite måste man ju unna sig själv oxå ibland. Jag är alldeles för dålig på det.. Efter shoppingen blev det söndagsmiddag hos mamma med grillad kyckling. MUMS!

Sov alldeles för få timmar inatt så direkt efter middagen åkte jag hem och sov en liten stund. Så nu känner jag mig piggare igen. Gott. Får bli Mariemys ikväll... Ja som endel säkert redan listat ut inkluderar det korsord!



"Vår ånger är inte så mycket sorg över det onda vi gjort som fruktan för följderna" 
(Francois de la Rochefoucauld)


Förlåt att jag inte uppdaterat..

Jag kommer snart tillbaka så det är kul att ni fortfarande kikar in här.

RSS 2.0